Testimoniale

quote-upLucrăm cu FivePlus de peste 10 ani. Competențele lor în materie de consultanță software le-au permis să ne înțeleagă procesele de lucru cu partenerii, livrându-ne o soluție de Business Partner Management ce ne permite un management eficient al rețelei naționale de parteneri strategici Xerox. Într-o notă personală, apreciez implicarea în zona de support a soluției, colegii de la FivePlus venind cu soluții creative și rapide atunci când cerințele noastre s-au schimbat sau au evoluat odată cu business-ul Xerox de distribuție. Supportul acordat de FivePlus nu se limitează la organizația Xerox, ci se extinde la nivelul întregii rețele de parteneri strategici, având mulți dintre ei având deja o relație personală cu oamenii de la FivePlus, aceasta datorându-se spiritului de colegialitate și în același timp profesionalismului lui Alin Niță și al colegilor lui de la FivePlus.

xerox-logoMihai Paraschiv
Business Partner & Solutions Manager
Xerox Romania
www.xerox.ro

quote-upStop searching! Hire FivePlus!They’re skilled — but I’m sure out there are other big agencies filled with qualified people, and maybe better too.They are using the best, state-of-the-art Web&SEO technologies — but I’m sure out there are big companies using the same best, state-of-the-art Web&SEO technologies (and maybe better too, if you pay the price)You know what make FivePlus better? They are trying harder! Top Web&SEO firms can afford to delay your project, to put you on hold. Five Plus isn’t the number one, so you’ll never stay in line. Top Web&SEO firms can afford to mock your gross software stupidity. They aren’t the number one, so you’ll be treated and honored as a king. Top Web&SEO firms can afford to know everything. FivePlus is not the mighty God, they haven’t all the answers, so you’ll be heard. If you’re searching for a human, right, genuinely friendly Web&SEO agency, stop now. Hire FivePlus!

arc-logoCristi PITNER
Marketing Manager
ARC BRASOV
www.arc.ro

quote-upFundația Centrul Pentru Politici și Servicii de Sanatate (CPSS) și-a dorit să implementeze un sistem integrat pentru comunicare și managementul documentelor. A ales platforma platforma IBM Lotus Notes implementată de către echipa FIVEPLUS, care a dat dovada de profesionalism, competență și promptitudine.Cunoașterea aprofundată a tehnologiilor utilizate a permis finalizarea proiectului în condiții de înaltă calitate, în timpul și bugetul alocat. Echipa a adoptat cele mai potrivite soluții la solicitările noastre punctuale și specifice. Soluția implementată în organizația noastră permite o mai bună comunicare, acuratețe în lucrul cu documentele, regăsirea rapidă, creând condiții favorabile în focalizarea personalului nostru pe activitățile specifice. Recomand FIVEPLUS SOLUTIONS ca fiind un colaborator profesionist și de încredere pentru orice organizație cu care va relaționa și apreciez serviciile sale de calitate.

cpss-logoDr. Dana Fărcășanu
Președinte Executiv
Fundația Centrul Pentru Politici și Servicii de Sanatate
www.cpss.ro

quote-upAm inceput colaborarea prin dezvoltarea site-ului. FivePlus are o echipa cu vedere de ansamblu in mediu online si impreuna am abordat diferite strategii pentru o prezenta cat mai buna in online. Ma simt confortabil cu aceasta colaborare pentru ca exista transparenta in toate activitatile pe care le facem, sunt explicate pentru a le intelege si a lua alte decizii de business. Primesc recomandari legat de investitia in mediul online, pun accentul pe consiliere, am gasit in echipa FivePlus partenerul potrivit pentru dezvoltarea afacerii. Actionam pe mai multe canale impreuna, am trecut impreuna prin cateva schimbari de algoritm in optimizarea SEO, gestionam continuu campanii Google Adwords, avem in plan sa extindem colaborarea si pe alte directii. Este o echipa bine pregatita, depasesc cu mult cadrul unei colaborari punctuale, este un partener de afaceri.

master-logoAndrei HONCIUC
Director General
MASTER-TECH
www.master-tech.ro

quote-upOne of the objectives of collaboration was to implement a electronic document management system, a standard system of internal and external communication with business partners, document management applications that offers a range of features in order to increase employee productivity and streamlining collaborative work.lmplementing DocPlus solution we have benefits resolving our expectations. FivePlus Solutions was involved in understanding our business needs and providing professional services for consultancy, analysis, design, development of new functionalities, training, giving technical assistance all over the project and after implementation. The impact of implementation brings good effects in streamline business processes and increasing the speed of reaction to our organizational level.

logo-frisomatRadu Dinescu
General Manager
National Union of Road Hauliers from Romania
www.untrr.ro

quote-upIn ultimii 2 ani am colaborat cu compania FivePlus. Am ales pe echipa FivePlus deoarece depun un efort sustinut si continuu pentru a intelege industria in care activam – constructii hale metalice. Avem mai multe proiecte in derulare: optimizare SEO, campanii Google Adwords si activitati offpage – backlink.Pe langa implementarea proiectelor de mai sus, ne bucuram de consultanta continua si proactiva in ceea ce priveste implementarea unor noi solutii sau abordari. Astfel, pe scurt, pot sa spun ca expertii FivePlus ne ofera exact ce ne dorim: solutii complete livrate prompt si proactivitate. FivePlus este mai mult decat un furnizor, prin relatia dezvoltata au devenit parteneri de afaceri. Succes FivePlus!

logo-frisomatCsaba Demeter
Marketing Manager
FRISOMAT Romania
www.frisomat.ro

quote-upEchipa FivePlus Solutions a lucrat cu profesionalism in toate proiectele pe care le-am desfasurat impreuna. Strategia si actiunile SEO pe care le-au implementat au adus rezultate bune pe termen lung, prin promovarea in motorul Google. Campaniile PPC Adwords ne-au ajutat sa atingem obiectivele dorite intr-un termen scurt si au atras rapid programari la clinica Green Dental. Solutiile creative, imbunatatirea continua a campaniilor si disponibilitatea de adaptare la modalitatile noastre de promovare si comunicare au fost punctele forte care au transformat aceasta colaborare intr-una de success.

greenAndra Vasilache
PR Manager
Green Dental & Implant Dentar
www.greendental.ro

quote-upSunt multumit de consultanta acordata si de evolutia proiectului supravegherevideo.co d.p.d.v. SEO. Se observa clar, din rapoartele si interpretarile de date primite lunar sau la cerere, o crestere a vizibilitatii in Google, ceea ce corespunde intru totul business-planului creionat la inceputul colaborarii noastre.In ceea ce va priveste pe dvs., recomandarile primite pana acum au fost de natura sa pastreze si sa imbunatatesca trendul ascendent al pozitionarii in Google, asadar, calificativul nu poate fi decat unul foarte bun. De adaugat aici ar fi increderea pe care mi-ati dat-o la discutia avuta fata in fata la sediul societatii.

supraveghereAdrian Gagu
Executive Manager
Color Design Security Grup
supravegherevideo.co

quote-upAm inceput colaborarea cu FivePlus din necesitatea de a ne face cunoscute mai mult produsele in mediul online si pot spune ca prin intermediul acestei echipe am reusit sa ne promovam foarte bine. Pozitionarea produselor noastre in primele pagini ale motorul de cautare Google vorbeste de la sine.Consideram ca experienta acestor oameni si-a facut simtita prezenta in rezultatele pe care le-am obtinut in ultimul timp – ajutorul lor a fost de baza pentru schimbarea platformei site-ului nostru, cea mai recenta si de anvergura actiune a noastra de la lansarea site-ului initial. Atat cunostintele lor in domeniu, sfaturile pertinente, cat si abordarea hands-on a obstacolelor intalnite in demersul acestei actiuni si-au spus cuvantul, ajutandu-ne sa cream un produs net superior celui anterior.

davoproAndrei Cazangiu
Executive Manager
S.C. Davo Pro Company S.R.L.
davopro.ro

quote-upAm plecat impreuna la drum acum 7 ani. Am inceput cu refacerea site-ului, acum suntem la a treia versiune de implementare grafica, am continuat cu promovarea online a ceea ce ofera Erebus prin optimizare SEO si Google Adwords. Tot timpul am abordat solutii noi de marketing online si apreciez deschiderea FivePlus catre a ne consilia si sustine. Tot impreuna am creat diverse aplicatii web care prin complexitatea lor au demonstrat know how-ul oamenilor din aceasta echipa minunata.Suntem preocupati in permanenta de aducerea pe piata auto din Romania a unor servicii de calitate si de a construi o colaborare pe termen lung cu partenerii nostri. Fara un partener de nadejde in aceasta zona de promovare on-line nu am fi reusit sa ne facem cunoscute proiectele noastre.Multumim FivePlus Solutions!

erebus-logoDan Teodorescu
General Manager
Erebus Tehnics International
www.opel-erebus.ro

quote-upSuntem multumiti in ceea ce priveste colaborarea cu firma FivePlus.Sunteti mereu prompti cu informatii, rapoarte si documentatii in functie de cerintele noastre, toate acestea realizandu-se la timp, fara intarzieri, asa cum trebuie sa lucreze un profesionist. Speram intr-o colaborare pe termen foarte indelungat.Va multumim.

lenjerieBeatrice Stratulat
Administrator
D&B Distribution Ultimate SRL
www.lenjerie-eleganta.ro

quote-upO problema cu care ne-am confruntat frecvent in ultimii ani a fost lipsa colaboratorilor seriosi. La FivePlus Solutions am descoperit o echipa de oameni de calitate care fac ceea ce promit si fac foarte bine.Colaboram de peste 2 ani si vom colabora in continuare cu FivePlus Solutions pentru tot ce inseamna promovare online.

comenzi.roDan Albu
Director general
Accent Net SRL
www.comenzi.ro

quote-upEREBUS TEHNICS INTERNATIONAL a beneficiat de serviciile livrate de echipa FivePlus si a colaborat pe proiectul Aplicații software urmărire comenzi, CRM, bazate pe infrastructura IBM Lotus Domino”.Colaborarea s-a desfașurat extraordinar, am primit servicii de maxima calitate, iar soluția DocPlus ne-a ajutate foarte mult. Am plecat de la 2 aplicații și am extins rapid colaborarea.Recomandam FivePlus, este un partener de încredere.

lenjerieMona Ciurea
Director Comercial
EREBUS TEHNICS INTERNATIONAL
www.opel.autoerebus.ro

quote-upUnul din obiectivele colaborării l-a constituit adaptarea aplicațiilor interne dezvoltate pe tehnologia IBM Lotus la necesitățile noastre. Rezultatul colaborării a condus la o creștere a productivității angajaților și a eficientizării lucrului colaborativ. Colaborarea cu echipa FicePlus a asigurat un real transfer de cunoștințe și s-a observat orientarea acesteia către valorificarea cât mai mult a resurselor interne.

cartuselAdrian Rotman
Office Manager
Deloitte Audit
www2.deloitte.com/ro/

quote-upLeasePlan, ca și companie multinatională cu experiență de 50 de ani și prezență în peste 30 de țări, are o serie de reguli, politici și proceduri la care partenerii și dezvoltatorii sistemelor informatice trebuie sa adere. Am întâlnit la FivePlus un partener flexibil și cu experiență în pe care ne-am putut baza.Am reusit astfel, împreună, să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri prin îmbunătățirea modulelor existente. Colaborarea a continuat și după finalizarea proiectului prin asigurarea de suport tehnic și consultanță în ceea ce privesc opțiunile de dezvoltare ulterioară ale aplicațiilor.

comenzi.roMihai Irimescu
ICT Manager
LeasePlan
www.leaseplan.ro

quote-upPe domeniul nostru de activitate, industria auto – vanzari&service, in alegerea colaboratorului, o experienta similara a cantarit mult.Roadill Automotive este dealer marca Ford si alinierea in mediul online la standardele impuse de producator a fost esentiala. Am gasit in echipa Fiveplus, nu numai un furnizor de site web, ci si un consultant in marketing online, aplicand diferite concepte in piata pentru cresterea portofoliului de clienti.Lucram de peste 3 ani si am extins colaborarea noastra catre optimizare SEO la nivelul site-ului, suport tehnic pentru diferite situatii care apar in exploatarea sistemului, vrem sa abordam impreuna si alte solutii. Este practic o extensie a echipei Roadhill catre mediul online.

roadhilRazvan Carnu
Sales & Marketing Manager
Roadhill Automotive SRL
www.fordroadhill.ro

quote-upLucrez cu echipa FivePlus de cativa ani, timp in care am avut parte de sfaturi si ajutor competent in toate problemele ce apar atat in gestionarea campaniilor Google AdWords, cat si in administrarea site- ului nostru. Acest ajutor nu s-a limitat la contractul stabilit initial, ci s-a extins pe masura colaborarii la toate aspectele privind buna functionare a site-ului (structura, securitate, modificari organice, etc.). Am avut parte, fara exagerare, de ajutor si asistenta 24 de ore pe zi, zi de zi, 7 zile pe saptamana, pe durata intregii colaborari.As compara echipa FivePlus cu institutia medicului de familie, adaptata la ceea ce inseamna asistenta pentru activitati on-line: prezenta continua personalizata, atentie, dedicatie, profesionistul care este langa tine atunci cand ai nevoie. Asa se castiga si se mentin clienti, asa se fac afaceri in care ambele parti sa fie multumite.Felicitari si la mai mare!

funnyboxDragos Pantazescu
Manager
Novicio Tech Division
www.funnybox.ro

quote-upSunt momente în viața unei companii când simți că ai făcut, în calitate de manager, tot ceea ce credeai ca este posibil pentru performanța și competitivitatea companiei. Echipa FIVEPLUS mi-a ieșit în cale exact într-un asemenea moment! Atunci am întâlnit oameni creativi, oameni inimoși și curioși să afle totul despre aviație, despre evoluția Universifly Flight Attendant School, dar și despre concurența școlii. Chiar dacă primele 6 luni am comunicat doar on line și telefonic, am realizat foarte repede că FIVEPLUS reprezintă o echipă de oameni generoși cu ideile și soluțiile pe care ni le-au oferit pe teme diverse de dezvoltare și inovare. FIVEPLUS a depășit conceptul de furnizor de servicii și este un adevărat partener de afaceri pentru Universifly!

universifly-logoSteluța Racolța
Antreprenor
Universifly
www.universifly.com

quote-upPrin competențele deținute de FivePlus am reușit să îmbunătățim semnificativ infrastructura informatică, oferind în acest moment un plus de siguranță, o protecție mai bună, un nivel superior de comunicare în cadrul organizației și cu clienții. Faptul că ai lângă tine un partener care îți înțelege businessul, vine cu recomandări, intervine prompt atunci când situația o impune, poți să te concentrezi pe activitatea de bază, considerând partenerul ca o extensie a echipei. Toate funcționalitățile și modulele implementate au avut ca rezulat o imbunătățire a activității, o eficieță sporită în activitățile colaborative.

depozitudescule-logoIonut Radulescu
Director
FRISOMAT SA
www.frisomat.ro

quote-upCriza, motiveaza cautarea si aplicarea de solutii moderne pentru business. Cartusel, beneficiaza de rezultatele pozitionarii site-ului in prima pagina Google. Este important ca site-ul sa fie vizitat de clienti calificati, ce cauta informatii specifice.

cartuselGabriel Popp
Online Marketing Manager
ITRAX Solutions
cartusel.ro

quote-upSuntem multumiti de rezultatele strategiei SEO implementate. Optimizarea site-ului este o investitie in marketing, sigura si cu rezultate durabile. Prin strategia adoptata in promovarea online, intr-un timp scurt, ne-am consolidat prezenta on-line si am obtinut performante notabile in motoarele de cautare.

depozitudescule-logoGeorge Udrea
Director General
IDYLIS SERV
www.depozitudescule.ro

quote-upLucram cu placere alaturi de FivePlus deoarece sunt oameni seriosi ce se dedica aducerii de rezultate. Ne pare bine ca i-am intalnit si ca am ales sa colaboram cu ei. Campaniile facute ne-au adus in punctul in care suntem nevoiti sa amanam cererile clientilor pentru ca fizic nu ne permite timpul sa le onoram. Sunteti partenerul potrivit pentru promovarea pe internet. Felicitari si succes pe mai departe!

reparatii-frigidere-logoGheorghe Vladu
Administrator firma
G&C-94 IMPEX SRL
www.gsc94.ro

quote-upAm colaborat eficient si profesionist cu echipa de dezvoltare de la firma FivePlus. Am primit consiliere pentru a alege solutii adecvate pentru website-ul proiectului nostru de cercetare, care ofera continut stiintific si educational pentru parteneri din Romania si internationali, si este in continua dezvoltare. Ne-au asigurat si ne asigura suport atunci cand este nevoie, ceea ce face din FivePlus un partener pe termen lung. Le multumesc.

timemaps-logoProf. dr. Dragos Gheorghiu
Universitatea Nationala
de Arte Bucuresti
www.timemaps.net

quote-upApreciem colaborarea cu echipa FivePlus. Abordarea prezentata si aplicata ne-a adus clienti noi in restaurant si o expunere de brand net ridicata in piata. Unul dintre cele mai importante atuuri ale echipei FivePlus il consideram ca fiind rapiditatea in implementarea ideiilor nostre. Sunt intr-adevar foarte buni si astfel nu putem decat sa-i recomandam cu incredere. Am rezonat cu strategiile in online recomandate de acesti specialisti, rezultatele se vad.

newtimesrestaurantGrigore Todea
Maestru Arta Culinara
New Times Restaurant

quote-upAstazi am avut ceva timp liber si am stat mai mult sa navighez pe net. Am fost fericita sa constat faptul ca medicii mei pot fi gasiti la cautarile dupa numele acestora intai la clinica noastra. Stiu ca va datorez asta!!! Va multumesc ff mult.

armoniaAugustina David
Manager
Centrul de Sanatate Armonia
www.centruldesanatatearmonia.ro

quote-upMultumim echipei FivePlus pentru disponibilitatea si profesionalismul oferit! Calitatea superioara a serviciilor si satisfacerea deplina a asteptarilor noastre a fost si este principala lor preocupare! Am repornit comenzile online cu ajutorul lor, uneori depasindu-ne asteptarile. Multumim lor pentru ceea ce ne ofera zi de zi!

teamrelocationsMihai Barbu
Director Marketing
Team Relocations Grup
teamrelocations.ro

quote-upLucram cu placere cu echipa FivePlus si apreciem seriozitatea si dinamismul cu care trateaza solicitarile noastre. Multumita lor, am reusit sa crestem numarul de achizitii online din site, optimizand bugetul investit in campaniile de promovare si facandu-ne cunoscuti pe piata de anvelope. Vom continua sa apelam la consultanta oferita de ei pentru a creste business-ul in Romania.

anvelope1Plamen Petrov
Sales Manager
Bau Invest Ltd
anvelope1.com

quote-upAm gasit in Fiveplus un partener de incredere in realizarea activitatilor de implementare si mentenanta SEO. Profesionalismul si dedicarea specialistilor, precum si proptitudinea in realizarea sarcinilor, au contribuit decisiv la o mai buna pozitionare si vizibilitate a magazinului nostru online si, implicit, la o crestere a traficului si a numarului de tranzactii.


Gradina Max
www.gradinamax.ro

quote-upColaborarea cu FivePlus ne-a adus cresterea vanzarilor si o mai buna vizibilitate in mediul online. Echipa este dinamica si intuieste necesitatile clientului. Multumim, FivePlus!

xerox-logoMaria Oprea
Antreprenor
Big Fish
www.bigsh.ro