Testimoniale

quote-upLucrăm cu FivePlus de peste 10 ani. Competențele lor în materie de consultanță software le-au permis să ne înțeleagă procesele de lucru cu partenerii, livrându-ne o soluție de Business Partner Management ce ne permite un management eficient al rețelei naționale de parteneri strategici Xerox. Într-o notă personală, apreciez implicarea în zona de support a soluției, colegii de la FivePlus venind cu soluții creative și rapide atunci când cerințele noastre s-au schimbat sau au evoluat odată cu business-ul Xerox de distribuție. Supportul acordat de FivePlus nu se limitează la organizația Xerox, ci se extinde la nivelul întregii rețele de parteneri strategici, având mulți dintre ei având deja o relație personală cu oamenii de la FivePlus, aceasta datorându-se spiritului de colegialitate și în același timp profesionalismului lui Alin Niță și al colegilor lui de la FivePlus.

xerox-logoMihai Paraschiv
Business Partner & Solutions Manager
Xerox Romania
www.xerox.ro

quote-upStop searching! Hire FivePlus!They’re skilled — but I’m sure out there are other big agencies filled with qualified people, and maybe better too.They are using the best, state-of-the-art Web&SEO technologies — but I’m sure out there are big companies using the same best, state-of-the-art Web&SEO technologies (and maybe better too, if you pay the price)You know what make FivePlus better? They are trying harder! Top Web&SEO firms can afford to delay your project, to put you on hold. Five Plus isn’t the number one, so you’ll never stay in line. Top Web&SEO firms can afford to mock your gross software stupidity. They aren’t the number one, so you’ll be treated and honored as a king. Top Web&SEO firms can afford to know everything. FivePlus is not the mighty God, they haven’t all the answers, so you’ll be heard. If you’re searching for a human, right, genuinely friendly Web&SEO agency, stop now. Hire FivePlus!

arc-logoCristi PITNER
Marketing Manager
ARC BRASOV
www.arc.ro

quote-upFundația Centrul Pentru Politici și Servicii de Sanatate (CPSS) și-a dorit să implementeze un sistem integrat pentru comunicare și managementul documentelor. A ales platforma platforma IBM Lotus Notes implementată de către echipa FIVEPLUS, care a dat dovada de profesionalism, competență și promptitudine.Cunoașterea aprofundată a tehnologiilor utilizate a permis finalizarea proiectului în condiții de înaltă calitate, în timpul și bugetul alocat. Echipa a adoptat cele mai potrivite soluții la solicitările noastre punctuale și specifice. Soluția implementată în organizația noastră permite o mai bună comunicare, acuratețe în lucrul cu documentele, regăsirea rapidă, creând condiții favorabile în focalizarea personalului nostru pe activitățile specifice. Recomand FIVEPLUS SOLUTIONS ca fiind un colaborator profesionist și de încredere pentru orice organizație cu care va relaționa și apreciez serviciile sale de calitate.

cpss-logoDr. Dana Fărcășanu
Președinte Executiv
Fundația Centrul Pentru Politici și Servicii de Sanatate
www.cpss.ro

quote-upAm început colaborarea prin dezvoltarea site-ului. FivePlus are o echipă cu vedere de ansamblu în mediu online și împreună am abordat diferite strategii pentru o prezentă cât mai bună în online. Ma simt confortabil cu această colaborare pentru că există transparență în toate activitățile pe care le facem, sunt explicate pentru a le ințelege și a lua alte decizii de business. Primesc recomandări legat de investiția în mediul online, pun accentul pe consiliere, am găsit în echipa FivePlus partenerul potrivit pentru dezvoltarea afacerii. Acționăm pe mai multe canale împreună, am trecut împreună prin câteva schimbări de algoritm în optimizarea SEO, gestionăm continuu campanii Google Adwords, avem în plan să extindem colaborarea și pe alte direcții. Este o echipă bine pregătită, depășesc cu mult cadrul unei colaborări punctuale, este un partener de afaceri.

master-logoAndrei HONCIUC
Director General
MASTER-TECH
www.master-tech.ro

quote-upOne of the objectives of collaboration was to implement a electronic document management system, a standard system of internal and external communication with business partners, document management applications that offers a range of features in order to increase employee productivity and streamlining collaborative work.lmplementing DocPlus solution we have benefits resolving our expectations. FivePlus Solutions was involved in understanding our business needs and providing professional services for consultancy, analysis, design, development of new functionalities, training, giving technical assistance all over the project and after implementation. The impact of implementation brings good effects in streamline business processes and increasing the speed of reaction to our organizational level.

logo-frisomatRadu Dinescu
General Manager
National Union of Road Hauliers from Romania
www.untrr.ro

quote-upÎn ultimii 2 ani am colaborat cu compania FivePlus. Am ales pe echipa FivePlus deoarece depun un efort susținut și continuu pentru a întelege industria în care activăm – construcții hale metalice. Avem mai multe proiecte în derulare: optimizare SEO, campanii Google Adwords și activități offpage – backlink. Pe lângă implementarea proiectelor de mai sus, ne bucurăm de consultanță continuă și proactivă în ceea ce privește implementarea unor noi soluții sau abordări. Astfel, pe scurt, pot sa spun ca experții FivePlus ne oferă exact ce ne dorim: soluții complete livrate prompt și proactivitate. FivePlus este mai mult decat un furnizor, prin relația dezvoltată au devenit parteneri de afaceri. Succes FivePlus!

logo-frisomatCsaba Demeter
Marketing Manager
FRISOMAT Romania
www.frisomat.ro

quote-upEchipa FivePlus Solutions a lucrat cu profesionalism în toate proiectele pe care le-am desfășurat împreună. Strategia și acțiunile SEO pe care le-au implementat au adus rezultate bune pe termen lung, prin promovarea în motorul Google. Campaniile PPC Adwords ne-au ajutat să atingem obiectivele dorite intr-un termen scurt și au atras rapid programări la clinica Green Dental. Soluțiile creative, imbunătățirea continua a campaniilor și disponibilitatea de adaptare la modalitățile noastre de promovare și comunicare au fost punctele forte care au transformat această colaborare într-una de success.

greenAndra Vasilache
PR Manager
Green Dental & Implant Dentar
www.greendental.ro

quote-upSunt mulțumit de consultanța acordată și de evoluția proiectului supravegherevideo.co d.p.d.v. SEO. Se observă clar, din rapoartele și interpretările de date primite lunar sau la cerere, o creștere a vizibilității în Google, ceea ce corespunde întru totul business-planului creionat la începutul colaborării noastre. În ceea ce vă privește pe dvs., recomandările primite până acum au fost de natură să păstreze și să imbunătățescă trendul ascendent al poziționării în Google, așadar, calificativul nu poate fi decât unul foarte bun. De adăugat aici ar fi încrederea pe care mi-ați dat-o la discuția avută față în față la sediul societății.

supraveghereAdrian Gagu
Executive Manager
Color Design Security Grup
supravegherevideo.co

quote-upAm început colaborarea cu FivePlus din necesitatea de a ne face cunoscute mai mult produsele în mediul online și pot spune că prin intermediul acestei echipe am reușit să ne promovăm foarte bine. Poziționarea produselor noastre în primele pagini ale motorul de căutare Google vorbește de la sine. Considerăm că experiența acestor oameni și-a făcut simțită prezența în rezultatele pe care le-am obținut în ultimul timp – ajutorul lor a fost de bază pentru schimbarea platformei site-ului nostru, cea mai recentă și de anvergură actiune a noastră de la lansarea site-ului inițial. Atât cunoștințele lor în domeniu, sfaturile pertinente, cât și abordarea hands-on a obstacolelor întâlnite în demersul acestei acțiuni si-au spus cuvântul, ajutându-ne să creăm un produs net superior celui anterior.

davoproAndrei Cazangiu
Executive Manager
S.C. Davo Pro Company S.R.L.
davopro.ro

quote-upAm plecat împreună la drum acum 7 ani. Am început cu refacerea site-ului, acum suntem la a treia versiune de implementare grafică, am continuat cu promovarea online a ceea ce oferă Erebus prin optimizare SEO și Google Adwords. Tot timpul am abordat soluții noi de marketing online și apreciez deschiderea FivePlus către a ne consilia și susține. Tot împreună am creat diverse aplicații web care prin complexitatea lor au demonstrat know how-ul oamenilor din această echipă minunată. Suntem preocupați în permanență de aducerea pe piață auto din Romania a unor servicii de calitate și de a construi o colaborare pe termen lung cu partenerii noștri. Fără un partener de nădejde în această zonă de promovare on-line nu am fi reușit să ne facem cunoscute proiectele noastre. Multumim FivePlus Solutions!

erebus-logoDan Teodorescu
General Manager
Erebus Tehnics International
www.opel-erebus.ro

quote-upSuntem multumiți în ceea ce privește colaborarea cu firma FivePlus. Sunteți mereu prompți cu informații, rapoarte și documentații în funcție de cerințele noastre, toate acestea realizându-se la timp, fără întârzieri, așa cum trebuie sa lucreze un profesionist. Sperăm într-o colaborare pe termen foarte indelungat. Vă mulțumim.

lenjerieBeatrice Stratulat
Administrator
D&B Distribution Ultimate SRL
www.lenjerie-eleganta.ro

quote-upO problemă cu care ne-am confruntat frecvent în ultimii ani a fost lipsa colaboratorilor serioși. La FivePlus Solutions am descoperit o echipă de oameni de calitate care fac ceea ce promit și fac foarte bine. Colaborăm de peste 2 ani și vom colabora în continuare cu FivePlus Solutions pentru tot ce înseamnă promovare online.

comenzi.roDan Albu
Director general
Accent Net SRL
www.comenzi.ro

quote-upEREBUS TEHNICS INTERNATIONAL a beneficiat de serviciile livrate de echipa FivePlus și a colaborat pe proiectul Aplicații software urmărire comenzi, CRM, bazate pe infrastructura IBM Lotus Domino”. Colaborarea s-a desfășurat extraordinar, am primit servicii de maximă calitate, iar soluția DocPlus ne-a ajutat foarte mult. Am plecat de la 2 aplicații și am extins rapid colaborarea. Recomandăm FivePlus, este un partener de încredere.

lenjerieMona Ciurea
Director Comercial
EREBUS TEHNICS INTERNATIONAL
www.opel.autoerebus.ro

quote-upUnul din obiectivele colaborării l-a constituit adaptarea aplicațiilor interne dezvoltate pe tehnologia IBM Lotus la necesitățile noastre. Rezultatul colaborării a condus la o creștere a productivității angajaților și a eficientizării lucrului colaborativ. Colaborarea cu echipa FicePlus a asigurat un real transfer de cunoștințe și s-a observat orientarea acesteia către valorificarea cât mai mult a resurselor interne.

cartuselAdrian Rotman
Office Manager
Deloitte Audit
www2.deloitte.com/ro/

quote-upLeasePlan, ca și companie multinațională cu experiență de 50 de ani și prezență în peste 30 de țări, are o serie de reguli, politici și proceduri la care partenerii și dezvoltatorii sistemelor informatice trebuie sa adere. Am întâlnit la FivePlus un partener flexibil și cu experiență în pe care ne-am putut baza. Am reușit astfel, împreună, să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri prin îmbunătățirea modulelor existente. Colaborarea a continuat și după finalizarea proiectului prin asigurarea de suport tehnic și consultanță în ceea ce privesc opțiunile de dezvoltare ulterioară ale aplicațiilor.

comenzi.roMihai Irimescu
ICT Manager
LeasePlan
www.leaseplan.ro

quote-upPe domeniul nostru de activitate, industria auto – vanzari&service, în alegerea colaboratorului, o experiență similară a cântărit mult. Roadill Automotive este dealer marca Ford și alinierea în mediul online la standardele impuse de producator a fost esențială. Am găsit în echipa Fiveplus, nu numai un furnizor de site web, ci și un consultant în marketing online, aplicând diferite concepte în piața pentru creșterea portofoliului de clienți. Lucrăm de peste 3 ani și am extins colaborarea noastra către optimizare SEO la nivelul site-ului, suport tehnic pentru diferite situații care apar în exploatarea sistemului, vrem să abordăm împreună și alte soluții. Este practic o extenșie a echipei Roadhill către mediul online.

roadhilRazvan Carnu
Sales & Marketing Manager
Roadhill Automotive SRL
www.fordroadhill.ro

quote-upLucrez cu echipa FivePlus de câțiva ani, timp în care am avut parte de sfaturi și ajutor competent în toate problemele ce apar atât în gestionarea campaniilor Google AdWords, cât și în administrarea site-ului nostru. Acest ajutor nu s-a limitat la contractul stabilit inițial, ci s-a extins pe măsura colaborării la toate aspectele privind buna funcționare a site-ului (structura, securitate, modificări organice, etc.). Am avut parte, fără exagerare, de ajutor și asistență 24 de ore pe zi, zi de zi, 7 zile pe săptămână, pe durata întregii colaborări. Aș compara echipa FivePlus cu instituția medicului de familie, adaptată la ceea ce înseamnă asistența pentru activități on-line: prezența continua personalizată, atenție, dedicație, profesionistul care este lângă tine atunci când ai nevoie. Așa se câștigă și se mențin clienți, așa se fac afaceri în care ambele părți să fie multumite.Felicitări și la mai mare!

funnyboxDragos Pantazescu
Manager
Novicio Tech Division
www.funnybox.ro

quote-upSunt momente în viața unei companii când simți că ai făcut, în calitate de manager, tot ceea ce credeai ca este posibil pentru performanță și competitivitatea companiei. Echipa FIVEPLUS mi-a ieșit în cale exact într-un asemenea moment! Atunci am întâlnit oameni creativi, oameni inimoși și curioși să afle totul despre aviație, despre evoluția Universifly Flight Attendant School, dar și despre concurența școlii. Chiar dacă primele 6 luni am comunicat doar on line și telefonic, am realizat foarte repede că FIVEPLUS reprezintă o echipă de oameni generoși cu ideile și soluțiile pe care ni le-au oferit pe teme diverse de dezvoltare și inovare. FIVEPLUS a depășit conceptul de furnizor de servicii și este un adevărat partener de afaceri pentru Universifly!

universifly-logoSteluța Racolța
Antreprenor
Universifly
www.universifly.com

quote-upPrin competențele deținute de FivePlus am reușit să îmbunătățim semnificativ infrastructura informatică, oferind în acest moment un plus de siguranță, o protecție mai bună, un nivel superior de comunicare în cadrul organizației și cu clienții. Faptul că ai lângă tine un partener care îți înțelege businessul, vine cu recomandări, intervine prompt atunci când situația o impune, poți să te concentrezi pe activitatea de bază, considerând partenerul ca o extensie a echipei. Toate funcționalitățile și modulele implementate au avut ca rezulat o imbunătățire a activității, o eficieță sporită în activitățile colaborative.

depozitudescule-logoIonut Radulescu
Director
FRISOMAT SA
www.frisomat.ro

quote-upCriza, motivează căutarea și aplicarea de soluții moderne pentru business. Cartușel, beneficiază de rezultatele poziționării site-ului în prima pagina Google. Este important ca site-ul să fie vizitat de clienți calificați, ce caută informații specifice.

cartuselGabriel Popp
Online Marketing Manager
ITRAX Solutions
cartusel.ro

quote-upSuntem mulțumiți de rezultatele strategiei SEO implementate. Optimizarea site-ului este o investiție în marketing, sigură și cu rezultate durabile. Prin strategia adoptată în promovarea online, într-un timp scurt, ne-am consolidat prezența on-line și am obținut performanțe notabile în motoarele de căutare.

depozitudescule-logoGeorge Udrea
Director General
IDYLIS SERV
www.depozitudescule.ro

quote-upLucrăm cu plăcere alături de FivePlus deoarece sunt oameni serioși ce se dedică aducerii de rezultate. Ne pare bine că i-am intâlnit și că am ales să colaborăm cu ei. Campaniile făcute ne-au adus în punctul în care suntem nevoiți să amânăm cererile clienților pentru că fizic nu ne permite timpul să le onorăm. Sunteți partenerul potrivit pentru promovarea pe internet. Felicitări și succes pe mai departe!

reparatii-frigidere-logoGheorghe Vladu
Administrator firma
G&C-94 IMPEX SRL
www.gsc94.ro

quote-upAm colaborat eficient și profesionist cu echipa de dezvoltare de la firma FivePlus. Am primit consiliere pentru a alege soluții adecvate pentru website-ul proiectului nostru de cercetare, care oferă conținut științific și educațional pentru parteneri din România și internaționali, și este în continuă dezvoltare. Ne-au asigurat și ne asigură suport atunci când este nevoie, ceea ce face din FivePlus un partener pe termen lung. Le mulțumesc.

timemaps-logoProf. dr. Dragos Gheorghiu
Universitatea Nationala
de Arte Bucuresti
www.timemaps.net

quote-upApreciem colaborarea cu echipa FivePlus. Abordarea prezentată și aplicată ne-a adus clienți noi în restaurant și o expunere de brand net ridicată în piață. Unul dintre cele mai importante atuuri ale echipei FivePlus îl considerăm ca fiind rapiditatea în implementarea ideiilor nostre. Sunt intr-adevăr foarte buni și astfel nu putem decât să-i recomandăm cu încredere. Am rezonat cu strategiile în online recomandate de acești specialiști, rezultatele se văd.

newtimesrestaurantGrigore Todea
Maestru Arta Culinara
New Times Restaurant

quote-upAstăzi am avut ceva timp liber și am stat mai mult să navighez pe net. Am fost fericită să constat faptul că medicii mei pot fi găsiți la căutările după numele acestora întâi la clinica noastră. Știu că vă datorez asta!!! Vă multumesc ff mult.

armoniaAugustina David
Manager
Centrul de Sanatate Armonia
www.centruldesanatatearmonia.ro

quote-upMulțumim echipei FivePlus pentru disponibilitatea și profesionalismul oferit! Calitatea superioară a serviciilor și satisfacerea deplină a așteptărilor noastre a fost și este principala lor preocupare! Am repornit comenzile online cu ajutorul lor, uneori depășindu-ne așteptările. Mulțumim lor pentru ceea ce ne oferă zi de zi!

teamrelocationsMihai Barbu
Director Marketing
Team Relocations Grup
teamrelocations.ro

quote-upLucrăm cu placere cu echipa FivePlus și apreciem seriozitatea și dinamismul cu care tratează solicitările noastre. Mulțumită lor, am reușit să creștem numărul de achiziții online din site, optimizând bugetul investit în campaniile de promovare și făcându-ne cunoscuți pe piața de anvelope. Vom continua să apelăm la consultanța oferită de ei pentru a crește business-ul în România.

anvelope1Plamen Petrov
Sales Manager
Bau Invest Ltd
anvelope1.com

quote-upAm găsit în Fiveplus un partener de încredere în realizarea activităților de implementare și mentenanța SEO. Profesionalismul și dedicarea specialiștilor, precum și proptitudinea în realizarea sarcinilor, au contribuit decisiv la o mai buna poziționare și vizibilitate a magazinului nostru online și, implicit, la o creștere a traficului și a numărului de tranzacții.


Gradina Max
www.gradinamax.ro

quote-upColaborarea cu FivePlus ne-a adus creșterea vânzărilor și o mai bună vizibilitate în mediul online. Echipa este dinamică și intuiește necesitățile clientului. Mulțumim, FivePlus!

bigfish-logoMaria Oprea
Antreprenor
Big Fish
www.bigfish.ro