HCL Leap

HCL Leap oferă utilizatorilor o platformă de dezvoltare low-code pentru a accelera proiectarea, construirea și implementarea aplicațiilor.

Aplicații Enterprise ușoare care transformă procesele de afaceri.

Contactează-ne

HCL Leap permite utilizatorilor non-tehnici (și tehnici!) să creeze cu ușurință aplicații web sofisticate, personalizate, pentru colectarea datelor și automatizarea proceselor.

Aplicațiile sunt concepute fără a scrie cod printr-o interfață simplă de glisare și plasare. HCL Leap își creează automat mediul de lucru, care include formulare, baze de date, rapoarte, diagrame, API, reguli, notificări, securitate și flux de lucru.

Aplicațiile proiectate cu HCL Leap pot fi schimbate cu ușurință pentru a satisface cerințele comerciale în schimbare, astfel încât compania ta poate fi mai receptivă la nevoile clienților și ale pieței. Modificările de proiectare pot fi făcute fără a întrerupe funcșionarea aplicației sau colectarea de date.  Când modificările de proiectare sunt complete, acestea pot fi redistribuite pentru a actualiza automat aplicația – totul fără nicio perioadă de nefuncționare pentru utilizatori.

Câteva beneficii:

 • Aplicații extrem de agile
 • Fluxuri de lucru dinamice
 • Acces API
 • Compatibil cu dispozitivele mobile

Vrei să lucrăm împreună?

Trimite-ne detalii despre proiectul tău

DEPARTAMENT VÂNZĂRI

40 31-805.42.55

Str Popa Savu Nr. 44

Sector 1, București, România

VEZI HARTA
  Da Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile*


  DEPARTAMENT VÂNZĂRI

  40 31-805.42.55

  Str Popa Savu Nr. 44

  Sector 1, București, România

  VEZI HARTA