banner-cariere-ro

Cariere

FivePlus Solutions este o companie IT in plina ascensiune, formata din specialisti cu o experienta de peste 10 ani in implementarea solutiilor IT&C, bazata pe o fundatie solida de competente si proiecte de succes.
Avem cateva directii importante de dezvoltare: Document management, Agentie de marketing online, Proiecte specifice.
Suntem orientati catre implementarea de solutii creative, de inalta calitate, orientate mediului de afaceri.

Suntem implicati activ in satisfacerea cu promptitudine, responsabilitate, confidentialitate si profesionalism a cerintelor specificate si a asteptarilor clientilor nostri.
Urmarim continuu imbunatatirea activitatilor/proceselor interne care conduc spre indeplinirea obiectivelor si angajamentelor asumate fata de personalul propriu si fata de clienti.

Adoptam o politica de dezvoltare orientata catre necesitatile de afaceri ale clientilor/partenerilor, proiectam si implementam solutii care sustin circulatia informatiei si integreaza sisteme de business existente.
Punem accent pe lucrul colaborativ, comunicarea interna, automatizarea proceselor, vizibilitatea companiei in exterior, activitati care conduc spre dinamizarea afacerii.

Pentru a concretiza aceste idei si a veni in sprijinul clientilor nostri, am dezvoltat propriile solutii de management de documente – DocPlus, administrarea continutului – CMSPlus, am investit in formarea ca agentie in marketing online, lucram la proiecte complexe care vizeaza volume mari de documente – ZettaDiscovery.
Avem mai multe idei in plan.

Ne dorim sa lucram cu persoanele potrivite pentru a ne atinge obiectivele si astragem in interiorul companiei capital uman valoros, sa ne cream un avantaj competitiv in piata pe termen lung.

Daca iti doresti sa faci parte din aceasta echipa, aplica pentru unul dintre posturile disponibile.