banner solutii fiveplus

Email & SMS Marketing

Aplicatia permite trimiterea de informari prin email si SMS catre liste de destinatari care au minim o adresa de email valida, respectiv minim un numar de mobil valid.
Aplicabilitatea este destul de mare. Comunicarea cu partenerii, clientii face parte din procesele de business ale organizatiei sau pentru cresterea valorii adaugate. Prin aceasta solutie puteti fi mai aproape de acestia, identificand punctele de declansare a unor astfel de mesaje si apelarea la acest mod de comunicare.

Avantaje principale ale campaniilor prin SMS sunt:

 • Costuri reduse
 • Mesajele text ajung rapid
 • Se pot personaliza mesajele
 • Acopera o gama larga de utilizare
 • Mesajele sunt scurte, ating esenta comunicarii
 • Au o rata de deschidere mare (un sms este citit in medie la 4 secunde de la primirea lui)
 • Pot fi programate pentru expediere la o anumita ora
 • Se pot trimite automat SMS-uri de tip “alerta”
 • Se poate reactiona rapid de catre utilizator
 • Poti avea in vedere acest instrument de marketing, alaturi de celelalte campanii online (campanii de email, publicitate prin Google Adwords, Facebook, optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare – SEO, campanii social media).

  email_1

  Aplicatie de transmitere informari prin email si SMS

  Continutul informarilor
  Continutul poate fi nepersonalizat sau personalizat. Continutul emailurilor sau SMS-urilor va fi definit prin intermediul unor sabloane ce pot fi reutilizate usor ulterior.
  Continutul poate fi personalizat pe baza unor campuri de interes cum ar fi: nume, prenume, formula de adresare in functie de genul persoanei.

  Destinatarii informarilor
  Informarile se transmit catre liste de destinatari bine definite importate din fisiere Excel.

  Gradul de acoperire
  La fiecare trimitere se poate opta pentru a se trimite informari de tip SMS catre toate numerele de telefon mobil valide ale fiecarui destinatar sau numai catre primul numar cu forma valida.
  La fiecare trimitere se poate opta pentru a se trimite informari de tip email catre toate conturile de email valide ale fiecarui destinatar sau numai catre primul cont de email cu forma valida.

  Trimiterea instant sau programata
  In cazul in care se doreste trimiterea informarilor incepand cu o anumita data sau ora din viitor utilizatorii vor avea posibilitatea sa opteze pentru trimiteri programate.

  Utilizatorii aplicatiei
  Accesul la aplicatie va fi restrictionat, utilizatorii vor putea sa o foloseasca numai dupa autentificare.

  Raportari
  Informarile transmise sau in curs de trimitere raman marcate in sistem cu detalii specifice: data crearii trimiterii, data finalizarii trimiterii, numarul total de destinatari, tipul de trimitere (email/sms), numarul de destinatari la care trimiterile au plecat cu succes din aplicatie catre serverul de email sau gateway-ul SMS.

  Configurari
  Aplicatia va putea trimite informari prin email prin intermediul serverului de email folosit.
  Aplicatia va putea trimite informari prin SMS dupa conectarea acesteia la un sistem de tip Gateway SMS. Achizitia de credite SMS se face separat.
  Datele de conectare la Gateway SMS pot fi editate prin intermediul interfetei de configurare.

  email_2

  email_3
  email_4