HCL AppScan

HCL AppScan este o soluție completă pentru testarea securității aplicațiilor și de gestionare a activitatilor care se integrează direct în instrumentele de dezvoltare pe parcursul ciclului de dezvoltare software (SDLC) și în lanțurile și procesele de instrumente DevOps.

AppScan oferă scanare rapidă, agilă și precisă cu o precizie mai mare și oferă o testare extinsă și capacități de raportare a conformității.

Contactează-ne

Algoritmii de optimizare a testelor oferă un compromis optim între viteză și acoperire, pentru a permite scanări mai rapide cu impact minim asupra preciziei.

 • Permite dezvoltatorilor să găsească și să remedieze vulnerabilitățile
 • Încurajează echipele QA să participe la securitate pentru o calitate îmbunătățită
 • Implementezi cu încredere; câștigi încredere în echipele operaționale
 • Simplifici colaborarea între echipele de dezvoltare și securitate

Cel mai puternic motor de scanare DAST din industrie.

Optimizarea testului de analiză statistică oferă control asupra compromisului dintre viteză și acoperire, permite scanări mai rapide, cu impact minim asupra preciziei. Profită de tehnologia exclusivă bazată pe acțiune și de zeci de mii de scanări încorporate!

Este o suită completă de testare a securității.

Testează aplicații web, servicii web și back-end-uri mobile. Raportarea bogată îi ajută pe utilizatorii AppScan să trieze și să rezolve în mod eficient vulnerabilitățile critice și să evalueze continuu poziția de securitate a aplicațiilor pentru conformitate.

Utilizatorii AppScan pot adapta testarea pentru a se potrivi nevoilor celor mai complexe aplicații, înregistrând secvențe complexe în mai mulți pași, generând date unice dinamice.

AppScan on Cloud oferă o suită de instrumente de testare a securității, inclusiv testări statice, dinamice și interactive pentru software web, mobil și open source. Detectează vulnerabilitățile de securitate omniprezente și facilitează remedierea. AppScan on Cloud ajută la eliminarea vulnerabilităților în timpul dezvoltării, înainte de implementarea software-ului. Capacitățile de management cuprinzătoare permit profesioniștilor în securitate, dezvoltatorilor, DevOps și ofițerilor de conformitate să monitorizeze continuu poziția de securitate a aplicației și să mențină conformitatea cu cerințele de reglementare.

Securitate dinamică a aplicațiilor (DAST) la scară largă, multi-utilizator, multi-aplicație pentru a identifica, înțelege și remedia vulnerabilitățile și pentru a obține conformitatea cu reglementările

AppScan Enterprise oferă teste scalabile de securitate a aplicațiilor și capabilități de gestionare a riscurilor, pentru a ajuta întreprinderile să gestioneze riscurile și conformitatea. AppScan permite echipelor de securitate, DevOps să colaboreze, să stabilească politici și să efectueze teste pe tot parcursul ciclului de viață al dezvoltării aplicațiilor. Tablourile de bord de gestionare ajută companiile să clasifice și să prioritizeze activele aplicației pe baza impactului afacerii și să identifice cele mai critice vulnerabilități care prezintă cel mai mare risc pentru companie. Interfața REST a AppScan Enterprise permite integrarea cu diverse instrumente de automatizare pentru a asigura integrarea perfectă cu canalele CI / CD ale DevOps.

Soluție de testare statică a securității aplicațiilor (SAST) care ajută la identificarea vulnerabilităților la începutul ciclului de viață al dezvoltării, înțelegerea originii și impactul potențial al acestora și remedierea problemei

AppScan Source ajută organizațiile să dezvolte software mai sigur și să evite vulnerabilitățile costisitoare care apar la sfârșitul ciclului de viață al dezvoltării. Prin integrarea testelor de securitate la începutul ciclului de dezvoltare. AppScan reduce expunerea la risc și reduce costurile de remediere. AppScan Source utilizează tehnologia sa de învățare automată bazată pe tehnologia Intelligent Finding Analytics (IFA) pentru a ajuta clienții să identifice rapid vulnerabilitățile critice de securitate și cele mai bune măsuri pentru remedierea acestora. Ca urmare, se poate evita remedierea costisitoare mai târziu în ciclul de dezvoltare sau în producție.

Vrei să lucrăm împreună?

Trimite-ne detalii despre proiectul tău

DEPARTAMENT VÂNZĂRI

40 31-805.42.55

Str Popa Savu Nr. 44

Sector 1, București, România

VEZI HARTA
  Da Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile*


  DEPARTAMENT VÂNZĂRI

  40 31-805.42.55

  Str Popa Savu Nr. 44

  Sector 1, București, România

  VEZI HARTA