banner solutii fiveplus

Solutii pentru afacerea ta

Echipa noastra de consultanti si programatori, au dezvoltat in decursul anilor solutii dedicate, complexe, care acopera necesitatile de organizare, comunicare si structurare a informatiei.

Informatia este esenta fiecarei afaceri. Organizarea informatiei permite un acces facil si rapid, un deziderat in conditiile unui sistem decizional bazat pe informatii corecte.

Va prezentam solutiile software pe care le punem la dispozitie, impreuna cu expertiza acumulata in peste 10 ani de implementare directa a acestor solutii.

Icon-document-managementDocument management
Utilizarea unui sistem electronic pentru managementul documentelor si a informatiilor,  poate aduce beneficii concrete pentru cei care lucreaza cu datele si pentru management.

» Detalii

Icon-aplicatii-web-personalizateSolutii web
FivePlus se implica in realizarea de solutii web personalizate ca urmare a cerintelor concrete de business. Exemple de solutii web realizate: registratura electronica, portaluri web s.a.

» Detalii


Icon-big-dataBig data

Zetta Discovery este o solutie de cautare care inglobeaza un management inteligent al informatiilor. Organizatiile pot cauta informatii atat in infrastructura interna cat si in surse externe

» Detalii


Icon-comert-electronicComert electronic

Comertul electronic se desfasoara intr-un mediu foarte dinamic, si concurential. Cand ai un business de comert electronic intervine factorul de diferentiere si atragere de multi vizitatori.

» Detalii

Icon-invatamant-la-distantaInvatamant la distanta
Platforma de invatamant la distanta IBM Workplace Collaborative Learning include un sistem de management al invatamantului la distanta puternic, flexibil, usor de configurat

» Detalii

Vrei să lucrăm împreună?

Trimite-ne detalii despre proiectul tău

DEPARTAMENT VÂNZĂRI

40 31-805.42.55

Str Popa Savu Nr. 44

Sector 1, București, România

VEZI HARTA
  Da Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile*

  DEPARTAMENT VÂNZĂRI

  40 31-805.42.55

  Str Popa Savu Nr. 44

  Sector 1, București, România

  VEZI HARTA