banner parteneriate fiveplus

EpsylonSys

logo_epsilon

EpsilonSys Software Inc (EpsilonSys) este o companie din Canada specializata in furnizarea de solutii ERP, consultanta IT, Cloud Computing, Mobile Application Development, training IT, Personal, Managed Services, Resurse Umane, Vanzari, Marketing, Finante, securitate si tehnologiile open Source.
Prin intermediul solutiilor oferite îmbunătățește procesele operaționale și de afaceri folosind instrumente tehnologice moderne.

FivePlus a facut echipa cu EpsilonSys pentru a aborda proiecte care depasesc nivelul proiectelor comerciale actuale.
Solutiile de indexare si cautare in volume mari de documente si informatii incep sa devina o prioritate pentru solutiile de business unde se vehiculeaza date impresionante care provin din diferite surse, nestructurate.
Proiectele de cercetare in care echipele FivePlus si EpsilonSys lucreaza vizeaza aceste zone, cu obiectivul abordarii unor proiecte complexe, de acest gen.

Un partener de tehnologie este mult diferit de o firmă de dezvoltare software.
Exista un interes legitim în succesul proiectelor, în principal, raportul cost / beneficiu al proiectului este important, orientarea catre client pentru a răspunde la o multitudine de presiuni de afaceri, presiuni legate de concurența și performanță.

Un aspect al colaborarii il reprezinta proiectele de invățare automată prin crearea unor algoritmi, agregarea de informații și de predicție, modelarea rețelor neuronale si a fenomenelor care nu sunt usor de previzionat cu alte instrumente.
Aplicabilitatile sunt multe, solutiile sunt utilizate pentru o serie de proiecte: alegeri, marketing, inteligența internă a companiilor, militare etc.
Cuvintele de ordine sunt: volum mare de informatii, viteza mare de reactie, mare varietate a datelor, structurate si nestructurate.

S-au facut unele progrese incurajatoare.

www.epsilonsys.com