banner parteneriate fiveplus

Ionet Software

ionetIonet Software-ul este o companie specializata in dezvoltarea de functionalitati complementare pentru platforma IBM Lotus Notes / Domino. Prin parteneriatul Ionet Software – FivePlus, punem in valoare mediul IBM Lotus.

Din solutiile promovate pe piata din Romania, cea care trateaza o problema curenta cu care se confrunta multe companii, Arhivare profesionala a e-mail-urilor din platforma IBM Lotus, se bucura de un real succes.
Solutia acopera mult mai multe functionalitati, creeaza automat si mentine arhive pentru baze de date / documente din Lotus (mail, aplicatii personalizate, spatii de lucru din Quickr). La o ora programata sau functie de alte criterii, se arhiveaza date eligibile si se efectueaza activitati de intretinere, cum ar fi arhivele rotative.

Toate aspectele legate de procesul de arhivare sunt controlate de catre administratorul sistemului Lotus, beneficiaza de functii avansate de securitate, backup-uri complete pentru a putea fi depozitate off-site si recuperare in caz de dezastru. Solutia de la Ionet functioneaza la fel de performant in mediul iNotes (inclusiv modul de Ultralite), care permite utilizatorilor care acceseaza mail-ul din browser sa lucreze transparent cu arhiva.

Pentru o eficienta maxima, datele redundante ar trebui sa fie arhivate. Aceasta masura creste gradul de utilizare, viteza si eficienta, imbunatati in factorul timp, pune la dispozitie datele mai vechi, daca este necesar (si fara interventia persoanelor de la IT, de exemplu, restabileste mail-uri vechi). Intregul proces este practic transparent pentru utilizatori, solutia se integreaza in baza de date din productie. Aceste functii de arhivare sunt valabile pentru IBM Lotus e-mail, iNotes, aplicatii personalizate, IBM Quickr, aduncand un plus de valoare serverelor din companie: Domino Messaging Server, Utility Server, Enterprise Server.

Solutia de arhivare poate de-duplica e-mail-uri (de obicei pana la 20%), sa mentina in mod automat dimensiuni ale bazelor de date la o limita stabilita. Atasamente pot fi comprimate in timp ce se face arhivarea (compatibilitate DAOS), se lasa urme in e-mail-ul din productie pentru a pastra doclinks. De fapt, pentru utilizatori este transparent ca datele sunt arhivate si unde se gasesc.
Daca folositi mediul IBM Lotus, apelati cu incredere la aceasta solutie de arhivare! Cresterea volumului de mail-uri este ametitoare. Aceasta solutie rezolva o problema reala in organizatie.

Ne puteti contacta pentru mai multe detalii. Este o solutie extrem de eficienta!
FivePlus Solutions este partenerul Ionet Software in Romania, avem competentele necesare pentru derularea acestor proiecte si implementari de succes.

www.ionetsoftware.com