HCL Notes

Este clientul care se instalează pe statia utilizatorului pentru utilizarea aplicațiilor Domino și a serviciilor de grup / mesagerie cu cel mai înalt nivel de securitate a datelor. Cu HCL Notes, poți trimite și primi e-mailuri, programezi întâlniri, poți naviga pe web și poți utiliza aplicații sociale și de afaceri puternice în munca zilnică.

Integrează colaborarea socială, mesageria și aplicațiile de afaceri într-un singur spațiu de lucru.

Contactează-ne

HCL Notes este software-ul clientului de e-mail care oferă echipelor acces la e-mail, calendar și gestionare a contactelor, integrează perfect alte instrumente de colaborare și aplicații HCL Domino.

Integrează colaborarea socială, mesageria și aplicațiile de afaceri într-un singur spațiu de lucru cu Notes! Acum, cu o experiență îmbunătățită a utilizatorului și îmbunătățirea caracteristicilor esențiale de e-mail.

Client mobil care permite utilizatorilor să lucreze cu aplicațiile HCL Domino direct de pe dispozitivele lor mobile. Nomad include replicarea offline și optimizarea tactilă, adaugă funcționalități pentru aplicațiile Domino.

Facilitează accesul la datele de e-mail, calendar și agendă prin smartphone sau tabletă în timp real. Sincronizarea automată include, de asemenea, versuri HCL pe Android și iOS și dispozitive mobile selectate.

Client pentru utilizarea platformei integrate de dezvoltare pentru proiectanții și dezvoltatorii web pentru a crea, implementa și gestiona aplicații interactive. Domino Designer poate fi, de asemenea, utilizat pentru a schimba designul bazelor de date existente.

Alte licențe HCL Notes Domino interesante

– HCL Enterprise Integrator pentru Domino. Sincronizarea diferitelor surse de date și integrarea în timp real între Domino și sursele de date back-end precum DB2, SQL și Oracle.

– HCL Lotus Connector for SAP Solution. Este instalat prin HEI și permite accesul la datele SAP, executarea sarcinilor SAP și inițierea acțiunilor SAP.

Email, calendar și management al contactelor moderne

Oferă utilizatorilor tăi acces la email-ul și calendarul lor, oricând și oriunde lucrează, prin HCL Notes. Disponibil pe Windows, Apple și Android.

Oferă utilizatorilor tăi acces la aplicațiile Domino, indiferent de locație, prin platforma Notes. Acestea pot fi accesate online sau offline, fără modificări.

Interacționează direct cu fișierele trimise prin email, previzualizează, download, urmărește, comentează sau împarte cu echipa ta. De asemenea, accesează profilurile, rolurile și responsabilitățile tuturor contactelor tale sau verifică istoricul colaborărilor și al proiectelor.

Sametime oferă o experiență completă pentru mesagerie instantă, meeting-uri online, voce, video etc. Conectează-te instant cu experți sau colegi pentru a primi informația mult mai rapid și să atingi toate obiectivele zilnice de business.

Vrei să lucrăm împreună?

Trimite-ne detalii despre proiectul tău

DEPARTAMENT VÂNZĂRI

40 31-805.42.55

Str Popa Savu Nr. 44

Sector 1, București, România

VEZI HARTA
  Da Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile*


  DEPARTAMENT VÂNZĂRI

  40 31-805.42.55

  Str Popa Savu Nr. 44

  Sector 1, București, România

  VEZI HARTA