despre noi fiveplus

Prezentarea Companiei

FivePlus Solutions este o companie privata, formata din specialisti cu o experienta de peste 20 ani in implementarea solutiilor performante de tip Intranet/Internet. Folosim expertiza dobandita in zona de comunicare intra si interorganizationala pentru a da un plus de valoare proiectelor, pentru a realiza infrastructuri optime din punct de vedere cost / performanta, pentru a adapta si implementa solutii IT profesionale.
Formarea ca Agentie de marketing online vine ca o completare extraordinara, putand raspunde la necesitati de business plecand de la organizare interna a proceselor pana la modul de adresa in piata, catre atragerea de clienti.
In cadrul implementarilor propunem solutii tehnice bazate pe tehnologii moderne, care raspund cel mai bine cerintelor de business, valorificand intregul potential al acestor tehnologii.

Acoperim in procesul de implementare un portofoliu consistent de servicii: consultanta, proiectare, dezvoltare, instalare & configurare solutii, transfer de know-how, instruire, suport tehnic, care sa aduca valoare adaugata investitiei si sa asiguram o colaborare de succes pe termen lung
Expertiza noastra cuprinde proiecte din cele mai variate zone ale tehnologiei informatiei: dezvoltare aplicatii software, implementare aplicatii de business, promovare online si e-commerce, dezvoltarea si implementarea de sisteme complexe, dezvoltarea de inalte tehnologi

„Un motiv pentru care un CLIENT merge mai departe cu tine intr-o colaborare este ca i-ai transferat INCREDERE, prin comunicare, prin informare, atitudine, credibilitate”

FivePlus si DocPlus sunt marci inregistrate.

FivePlus a fost implicata in redactarea standardului ocupational Dezvoltator web, la initiativa Comitetului sectorial IT&C, Autoritatea Nationala de Calificari, Ministerul Educatie, multe companii din Romania putand pune, astfel, in lista posturilor, o astfel de competenta.

pdf  Dezvoltator web_standard ocupational

Viziune

FivePlus Solutions isi propune sa devina o companie de referinta in zona implementarii solutiilor IT profesionale, sa furnizeze solutii specializate si inovatoare prin adoptarea unor politici de dezvoltare orientate catre necesitatile de business ale clientilor si partenerilor.
Vom investi continuu in descoperirea de noi solutii si tehnologii, dezvoltarea de noi produse capabile sa imbunatateasca eficienta personalului, sa creeze avantaje competitive si sa creasca profitabilitatea.

Obiective & Principii

Strategia FivePlus Solutions are la baza cinci principii:
• Atitudine orientata spre excelenta in afaceri, in calitatea oferita si in modul de lucru
• Construire de parteneriate durabile si de incredere
• Alegere a celor mai bune tehnologii pentru implementarea solutiilor
• Proiectare si realizare de solutii optime
• Evolutie prin pregatire continua urmarind cresterea competentelor
• Transpunem viziunea si imaginatia FivePlus in solutii inovatoare, folosind inteligenta profesionala si experienta
Aceste principii stau la baza colaborarilor cu clientii si partenerii nostri.

Directii principale de dezvoltare

• Consultanta IT
• Implementarea de solutii pentru comunicarea interna, document/content management, arhivare electronica
• Dezvoltarea de aplicatii pentru diverse verticale de business
• Dezvoltarea de aplicatii software personalizate, destinate eficientizarii activitatii firmei
• Crearea unei imagini de impact a companiei pe Internet prin diferite metode pe promovare online – optimizare SEO, gestiune campanii de tip PPC
• Realizarea de site-uri web de prezentare si comert electronic
• Furnizarea de produse hardware si software, infrastructuri IT
• Proiecte de cercetare in domeniul volumelor mari de date

Avem proiecte in domeniul public si privat, lucram cu companii multinationale, insa avem o orientare si catre sectorul companiilor mici si mijlocii, acoperim prin solutiile noastre aproape toate industriile din piata, suntem implicati in proiecte nationale si internationale.