Prezentarea Companiei

FivePlus Solutions este o companie privată, formată din specialiști cu o experiență de peste 20 ani în implementarea soluții de digitalizare, de tip Intranet/Internet. Folosim expertiza dobândită în zona de comunicare intra și interorganizațională pentru a da un plus de valoare proiectelor, pentru a realiza infrastructuri optime din punct de vedere cost / performanță, pentru a adapta și implementa soluții IT profesionale.
Formarea ca Agenție de Marketing Online vine ca o completare extraordinară, putând răspunde la necesități de business plecând de la organizare internă a proceselor până la modul de a adresa în piață, către atragerea de clienți.

În cadrul implementărilor propunem soluții tehnice bazate pe tehnologii moderne care răspund cel mai bine cerințelor de business, valorificând întregul potențial al acestor tehnologii.

Avem încheiate parteneriate tehnologice cu jucători importanți din piață (HCL Software, IBM. Microsoft, etc) și parteneriate comerciale.

Suntem membri ai Asociației de Tehnologie a Informației și căutăm să fim implicați și în proiecte care să ajute mediul antreprenorial, tineri, să oferim un anumit nivel de cunoaștere și îndrumare pe domeniile în care avem competențe.

Acoperim în procesul de implementare un portofoliu consistent de servicii: consultanță, proiectare, dezvoltare, instalare & configurare soluții, transfer de know-how, instruire, suport tehnic, care aduc valoare adăugată investiției și astfel asigurăm o colaborare de succes pe termen lung.
Expertiza noastră cuprinde proiecte din cele mai variate zone ale tehnologiei informației: dezvoltare aplicații software, implementare aplicații punctuale de business, promovare online și e-commerce, dezvoltarea și implementarea de sisteme complexe.

„Un motiv pentru care un CLIENT merge mai departe cu tine într-o colaborare este ca i-ai transferat ÎNCREDERE, prin comunicare, prin informare, atitudine, credibilitate”

FivePlus și DocPlus sunt mărci înregistrate, am lansat și crescut în timp mai multe branduri în piață (ePlaceEvent, CMSPlus, OptimizarePlus, Semsphere, Zetta Discovery, MagazinPlus, Avizier Digital etc.).

FivePlus a fost implicată în redactarea standardului ocupational Dezvoltator web, la inițiativa Comitetului sectorial IT&C, Autoritatea Națională de Calificări, Ministerul Educației, multe companii din România putând pune, astfel, în lista posturilor, o astfel de competență.

pdf  Dezvoltator web_standard ocupational

Viziune

FivePlus Solutions își propune să devină o companie de referință în zona implementării soluțiilor IT profesionale, să furnizeze soluții specializate și inovatoare prin adoptarea unor politici de dezvoltare, orientate către necesitățile de business ale clienților și partenerilor.
Vom investi continuu în descoperirea de noi soluții și tehnologii, dezvoltarea de noi produse capabile să îmbunătățească eficiența personalului, să creeze avantaje competitive și să crească profitabilitatea.

Obiective & Principii

 • Strategia FivePlus Solutions are la bază cinci plus unu principii:
 • Atitudine orientată spre excelență în afaceri, în calitatea oferită și în modul de lucru
 • Construire de parteneriate durabile și de încredere
 • Alegerea celor mai bune tehnologii pentru implementarea soluțiilor
 • Proiectare și realizare de soluții optime
 • Evoluție prin pregătire continuă urmărind creșterea competențelor
 • Transpunem viziunea și imaginația FivePlus în soluții inovatoare, folosind inteligența profesională și experiența în proiecte

Aceste principii stau la baza colaborărilor cu clienții și partenerii noștri.

Direcții principale de dezvoltare

 • Consultanță IT
 • Implementarea de soluții pentru comunicarea internă, document/content management, arhivare electronică
 • Dezvoltarea de aplicații pentru diverse verticale de business
 • Dezvoltarea de aplicații software personalizate, destinate eficientizării activității firmei
 • Crearea unei imagini de impact a companiei pe Internet prin diferite metode pe promovare online – optimizare SEO, gestiune campanii de tip PPC
 • Realizarea de site-uri web de prezentare și comerț electronic
 • Furnizarea de produse hardware și software, infrastructuri IT
 • Proiecte de cercetare în domeniul volumelor mari de date

Avem proiecte în domeniul public și privat, lucrăm cu companii multinaționale, însă avem o orientare și către sectorul companiilor mici și mijlocii, acoperim prin soluțiile noastre aproape toate industriile din piață, suntem implicați în proiecte naționale și internaționale.