Servicii email

E-mail-ul este un mijloc de comunicare extrem de eficient în orice organizație. Este modalitatea cea mai eficientă de primire și transmitere de informații, atât intern, cât și cu partenerii / clienții. Mai mult, acum poți integra serviciile email cu diverse aplicații, pentru a putea transmite notificări sau crea acțiuni specifice.

Comunicarea prin email are numeroase avantaje. Folosirea corectă a emailului și valorificarea eficientă a acestuia îmbunătățește eficiența de comunicare în cadrul organizației și totodată gradul de profesionalism în fața partenerilor.

Contactează-ne

Fiveplus te poate ajuta să îți dezvolți afacerea prin implementarea unui sistem de email performant la nivelul organizație. Îți oferim unele dintre cele mai bune soluții disponibile la ora actuală, de la furnizori de servicii email de top:

 • Implementare sistem email bazat pe Lotus Notes / Domino, o platformă solidă pentru comunicare – mesagerie electronică, comunicare în timp real.
 • Servicii email în Datacenter-ul Microsoft prin Office365 Business (inclusiv Site, Aplicații, Stocare date, Backup date, Infrastructură, etc.

Lotus Notes / Domino

Este liderul mondial în domeniul platformelor şi aplicaţiilor de tip document management / comunicare de informații / intranet / knowledge management.

Serviciile de emailing bazate pe platforma Lotus Domino sunt cotate ca fiind cele mai stabile și performante la nivel mondial. O dovedesc implementările atât naționale cât și la nivel mondial. Acestea te ajută să comunici rapid în interiorul organizației, accesul fiind fie prin Internet/Intranet sau off-line.

De ce să alegi Lotus pentru email?

Serviciul de email Lotus Notes / Domino este o platformă solidă pentru comunicare – mesagerie electronică, comunicare în timp real, ce îți oferă:

 • un grad ridicat de securitate;
 • canalizarea organizaţiei spre activitatea de bază;
 • reduce timpii morţi, costurile de manipulare a informației și a cheltuielilor administrative;
 • capabilități de top legate de calendar şi planificare activităţi;
 • permite colaborarea cu ușurință si planificarea întâlnirilor;
 • comunicarea în timp real – conectarea on-line între colegi din diverse departamente;
 • facilitează schimbul de informaţii şi luarea deciziilor;
 • acces din client Lotus, web sau de pe telefoane mobile.

O facilitate importantă oferită de sistemul de email este aceea că îți permite cu ușurință organizarea, urmărirea și planificarea agendei personale. Aceasta include controlul elementelor de calendar, întâlniri, evenimente, zile de naștere, urmărirea sarcinilor etc. Mai mult, este o cale de comunicare cu ceilalți membri ai organizației – organizarea ședințelor, distribuția sarcinilor și nu numai.

Serviciul de email Lotus Notes / Domino te ajută să crești eficiența în interiorul companiei tale prin metode avansate de administrare a informațiilor, oferă scalabilitate și flexibilitate.

Toate acestea sunt posibile cu un cost total de proprietate redus.

Pentru a implementa sisteme cu astfel de funcționalități, FivePlus oferă servicii complete de proiectare, instalare, configurare, administrare, suport tehnic, instruire, rezultatul final fiind un sistem „la cheie”.

FivePlus este unul dintre principalii parteneri în România ai companiei HCL pentru platforma Lotus Notes (achiziționat de la IBM), cu o echipă de specialişti cu peste 20 ani experienţă în implementarea şi valorificarea unor astfel de sisteme și servicii de email.

Sistemul de mesagerie electronică Lotus Domino poate fi instalat pe majoritatea platformelor hardware și a sistemelor de operare: Windows, Linux. Acesta asigură o administrare facilă, fie că este instalat pe un server sau pe mai multe servere distribuite.

Noile versiuni vin cu funcționalități avansate, adaptate noilor moduri de lucru.

Componentele principale integrate în platforma Lotus Domino sunt prezentate în galeria alăturată:

O descriere detaliată a produselor Lotus se regăsește în secțiunea Parteneri

Office365 Business

Poți alege între mai multe versiuni, în funcție de necesitățile afacerii tale:

 • Office365 Business Basic
 • Office365 Business Standard
 • Office365 Business Premium

Soluția Office365 Business îți oferă accesul la o serie întreagă de instrumente de comunicare și lucru pe documente care îți vor ajuta întreaga echipă să comunice mai ușor și să lucrezi mai eficient.

Beneficiile imediate ale utilizării Office365 Business:

Specialiștii FivePlus te ajută să găsești soluția optimă

Cu peste 30 de ani de inovație în piaţa de sisteme de mesagerie şi colaborare, e-mailul este doar o mică parte din întreaga soluţie de luare a deciziilor de business care să te ajute să creşti productivitatea. Contextul este crearea unui mediu de lucru standardizat care să susţină accelerarea proceselor interne ale organizaţiei, manipularea uşoară a documentelor şi accesul rapid la informaţie pentru creşterea productivităţii – adăugare conţinut, regăsire, distribuţie informaţii disponibilitatea informaţiei.

Contactează-ne acum și specialiștii noștri, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, te vor ajuta să gesești soluția optimă, care să crească eficiența afacerii tale.

Vrei să lucrăm împreună?

Trimite-ne detalii despre proiectul tău

DEPARTAMENT VÂNZĂRI

40 31-805.42.55

Str Popa Savu Nr. 44

Sector 1, București, România

VEZI HARTA
  Da Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile*


  DEPARTAMENT VÂNZĂRI

  40 31-805.42.55

  Str Popa Savu Nr. 44

  Sector 1, București, România

  VEZI HARTA