banner parteneriate fiveplus

MaySoft

logo

MaySoft este producator important pentru produse software de tip antivirus/antispam.
In cadrul unui parteneriat de distributie a solutiilor antivirus/antispam SpamSentinel pe piata romaneasca, am avut o contributie importanta in protectia sistemelor IBM Lotus Domino implementate.
Solutie performanta, SpamSentinel este comercializat pentru protectia atat a sistemelor bazate pe platforme independente, cat si IBM Lotus Domino, Microsoft Exchange.
Clientii extrem de multumiti de protectia oferita, ne-au oferit o dovada in plus ca este o alegere potrivita a unui astfel de partener.

SpamSentinel blocheaza toate spam-urile cunoscute si virusii, inainte de ajunge in cutia postala si toate acestea intr-un singur produs, fara a achizitiona doua produse separate.

Principalele produse:

  • SpamSentinel pentru Domino – oprirea spam-ului și a virușilor pentru serverele Domino
  • SpamSentinel pentru Exchange – soluția antispam / anti-virus funcționează cu serverul Exchange pentru a opri spam-ul și virușii
  • SpamSentinel Hosted MX – soluție independentă de platformă, poate filtra pentru orice sistem de mesagerie. Pur și simplu prin redirectionarea înregistrărilor MX se vor filtra peste 99,6% din spam și virusi.

MX Failover: Prin folosirea soluției on-premise, se poate utiliza serviciul de failover MX pentru a avea o copie de rezervă în caz de aparitia unor probleme de telecomunicații sau de hardware.
Este un backup pe serverele MaySoft.

SpamSentinel se actualizează automat.
SpamSentinel are o rată de protectie de 99,6%, dovedită.

Pentru informatii suplimentare contactati specialistii FivePlus.
FivePlus Solutions este partenerul MaySoft in Romania pentru produsul SpamSentinel, avem competentele necesare pentru derularea acestor proiecte si implementari de succes.

www1.maysoft.com