banner-noutati-ro

Evenimente curente

Lansarea site-ului specializat SEMsphere.ro pentru promovare online prin Google AdWords

27 iunie 2013

FivePlus Solutions, Partener certificat Google AdWords, a lansat site-ul SEMsphere.ro dedicat pentru servicii de promovare Google AdWords.
Divizia specializata in oferirea serviciilor de promovare online abordeaza proiectele intr-un mod integrat, cu o viziune comuna pe obiectivele principale ale clientului.
Succesul unui proiect de promovare online consta in optimizarea tuturor elementelor componente ale campaniei de marketing online. Scopul este valorificarea cat mai eficient a investitiei.

Finantare convenabila pentru sisteme informatice inteligente

25 aprilie 2013

FivePlus Solutions, prin IBM Global Financing, va ajuta sa transformati costurile initiale in rate lunare mici
Accelerati migrarea la sistemele informatice mai inteligente
Finantati intreaga solutie compusa din Hardware, Software si Servicii, sau doar o parte din proiect.
IBM crediteaza clientii si proiectele eligibile oferind un plan simplu, rapid si flexibil de plata.

Noua era in managementului continutului

18 noiembrie 2012

Solutiile DocPlus sunt recomandate organizatiilor in care personalul comunica si colaboreaza pentru rezolvarea unor activitati, lucreaza cu un volum mai mare de documente si informatii, sunt distribuite geografic, se doreste trasabilitate si control. Solutia DocPlus este potrivita atat pentru companii private de diferite marimi, orientate catre servicii sau productie, cat si la organizatii (ne)guvernamentale, publice.

Depozitu’ de scule, desemnat cel mai bun magazin online la categoria sa in Romania

10 octombrie 2012

Gala Premiilor e-Commerce 2012 si-a desemnat castigatorii. Competitia in online-ul romanesc, criteriile de jurizare, opinia specialistilor in e-Commerce sunt numai cativa factori care motiveaza orice magazin online sa isi incerce sansele, sa participe.

FivePlus Solutions este Partener Certificat Google AdWords

10 octombrie 2012

FivePlus Solutions a obtinut o noua certificare a cunostintelor si competentelor tehnologice in domeniul online.
In urma activitatilor de instruire a personalului si implementarea remarcabila a proiectelor de promovare online, compania FivePlus Solutions isi mareste portofoliul de competente atestate prin obtinerea statutului de Partener certificat Google AdWords (Google Certified Partner).

Recertificare ISO 9001:2008

23 iulie 2012

FivePlus Solutions a obtinut recertificarea sistemului de management al calitatii si al proceselor tehnologice obtinut in 2009.
In urma auditului de recertificare desfasurat de firma SRAC, in perioada 19-20 iunie 2012, compania FivePlus Solutions a obtinut prelungirea valabilitatii sistemului de management al calitatii ISO 9001:2008, pentru o perioada de inca 3 ani.

FivePlus Solutions – primii 5 ani

15 noiembrie 2011

“Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ma gandesc la …” sunt tentat sa incep, aducandu-mi aminte de cum au fost puse bazele infiintarii companiei FivePlus. Orice companie are povestea sa. La toate exista un inceput. Drumul nu este presarat numai cu petale. Cand privesti in urma ar trebui sa observi momentele de referinta, legate atat de realizari dar si de eforturile de a trece peste obstacole. Important este insa ce ramane daca tragi o linie de …bilant. Brandul FivePlus inglobeaza acum cei 5 ani la care se adauga plus valoarea pe care o oferim in tot ceea ce facem. Declara Alin Nita, Director General FivePlus Solutions.

Gestiunea documentelor invarte 25 de milioane de euro anual

19 mai 2011

Piata locala de gestiune a documentelor, cea care cuprinde solutiile software pentru document management, dar si serviciile de stocare, sortare, arhivare si/sau transport al documentelor a atins, potrivit estimarilor “e-Finance”, peste 25 milioane euro in 2010.

DocPlus, solutii profesionale de management al documentelor

18 martie 2011

DocPlus, solutii profesionale de management al documentelor pentru sectorul intreprinderilor mici si mijlocii, institutii/agentii publice, companii multinationale

FivePlus Solutions, doua nominalizari la European IT Excellence Awards 2011

6 ianuarie 2011

Nominalizata la doua dintre categoriile competitiei, FivePlus Solutions marcheaza o participare importanta si notabila a tarii noastre la un eveniment ce isi propune recunoasterea rolului crucial pe care distribuitorii de software si solutii il joaca in evolutia spatiului european.

FIVEPLUS SOLUTIONS nominalizata la 3 sectiuni la Diskobolos 2010

14 dec 2010

In cadrul competitiei internationale Diskobolos 2010, ICT Awards organizata de Union of ICT Societies (JISA), Belgrad, FIVEPLUS SOLUTIONS este nominalizata la 3 sectiuni: Management, Health Care si Web Achievements.
Solutiile nominalizate fac parte din portofoliul FivePlus si sunt implementate la diferiti beneficiari.

FivePlus Solutions si GrenkeLeasing au semnat un acord de colaborare prin care o parte din solutiile DocPlus oferite pot fi finantate.

27 mai 2010

GRENKELEASING este franciza in Romania a GRENKELEASING AG, liderul de piata pe sectorul finantarilor IT&C in Germania, si se diferentiaza pe piata finantatorilor din Romania prin:
– rapiditatea raspunsului la cererea de finantare (maxim 24h pentru cererile sub 25K eur);
– set minimal de acte solicitate clientului;
– oferta competitiva cu avans 0%;
– finantarea cererilor cu valori care pornesc de la 500 Euro/contract (fara TVA).

FivePlus Solutions intra pe piata de Business Process Management

14 aprilie 2010

In cadrul extinderii parteneriatului global in Europa de Est, BPM International a incheiat in Romania un parteneriat cu firma FivePlus® pentru furnizarea de solutii de business process management.

“Situatia economica actuala impune o concentrare mai mare asupra modelului de business pentru a adapta procesele interne la noile cerinte ale pietii. Se pune problema tot mai pregnant pe managementul bazat pe procese (BPM), cu orientare spre masurarea performantelor – reducerea costurilor, a duratelor, cresterea valorii la client. Prin aceasta colaborare se urmareste o completare a serviciilor oferite de catre FivePlus, a competentelor detinute pe zona de management de documente, automatizarea proceselor unei companii”, declara Alin Nita, Director General FivePlus Solutions.

Eveniment Business Breakfast – Business Process Management

13 aprilie 2010

In cadrul extinderii parteneriatului global in Europa de Est, BPM International organizeaza pe 27 Aprilie 2010 un eveniment Business Breakfast, dedicat Business Process Management (BPM), ocazie cu care ne putem intalni si identifica oportunitati de colaborare, de a gasi impreuna raspunsuri la intrebarea
Cat de multe sisteme IT diferite foloseste organizatia dumneavoastra pentru managementul urmatoarelor zone?

– Imbunatatirea procesului de business
– Managementul riscului operational
– Arhitectura orientata spre servicii
– Concept de sistem IT
– Initiative in arhitectura intreprinderii
– Implementare ITIL®

In luna martie FivePlus a participat alaturi de IBM la seminarul online Lotus Live

11 martie 2010

Apeland la mijloacele moderne de prezentare, webcast, IBM a creat cadrul necesar pentru a lasa expertii sa argumenteze de ce LotusLive este mai eficient, atat din punct de vedere al productivitatii, cat si al costurilor.