banner parteneriate fiveplus

HCL – Software

epson-scalat

HCL Software este o divizie a tehnologiilor HCL (www.hcltech.com) care desfasoară activitatea principala in domeniul software-ului.

Dezvolta, comercializeaza, vinde și sustine peste 20 de familii de produse in domeniile DevOps, Automation, Digital Solutions, Managementul datelor, Marketing si Comert, Mainframe. HCL Software are birouri si laboratoare in intreaga lume, deserveste mii de clienti.

HCL Digital Solutions ofera experiente digitale pentru impulsionarea afacerilor, obtinerea de rezultate profitabile, cu accent pe comunicare, conectare cu oameni-locuri-lucruri, creativitate.

Din portofoliul de solutii digitale amintim:

HCL finalizeaza achiziția Lotus Domino

De la cele mai mari banci la companii aeriene, mii de companii se bazeaza pe Domino in business.

Lotus Domino a ajutat multe afaceri sa obtina rezultate de zeci de ani si a fost intotdeauna un lider in dezvoltarea aplicatiilor, transformarea afacerilor si automatizarea lor. Domino este fundatia organizatiilor inteligente pentru calatoria lor de transformare digitala.

Domino V10 este mai bun decât oricând, este la fel de sigur si stabil, deschis catre integrare – valoarea Domino a fost extinsa substantial.

Lotus Notes este clientul de e-mail care permite echipelor accesul la capabilitatile de gestionare a e-mailurilor, calendarului, contactelor si integreaza cu usurinta alte instrumente de colaborare si aplicatii Domino de afaceri. Cu o experienta optimizata a clientului de email si imbunatatirea functiilor esentiale de corespondenta, Lotus Notes transforma e-mailul de zi cu zi intr-un centru operational si devine si mai important pentru modul in care echipele functioneaza.