banner parteneriate fiveplus

GROUP Business Software

logo-gbs(GBS) este unul dintre cei mai mari furnizori mondiali de soluții și servicii în domeniul securității de mesagerie și flux de lucru pentru platformele de colaborare IBM și Microsoft. Peste 5.000 de clienți și mai mult de 4 milioane de utilizatori din întreaga lume s-aubazat pe expertiza GBS. Compania opereaza in Europa, America de Nord și Asia.

Modulele pe care compania le ofera pentru integrare in platforma, sub marca IQ.Suite, variaza de la criptarea emailurilor, protectie anti-virus si anti-spam, selectia emailurilor si pana la arhivarea securizata a acestora.
In calitate de Gold Partner al GROUP Business Software, raspundem nevoilor in continua crestere ale companiilor de integrare la nivel centralizat a comunicarii prin email in procesele de business pentru a face disponibila informatia la nivel centralizat.

email-sicherheit

Deoarece amenințările la adresa securității de e-mail sunt numeroase și continuă să apară, gama de măsuri necesare pentru protecție trebuie să fie cât mai largă și cuprinzătoare. Solutia de e-mail iQ.Suite încorporează toate domeniile necesare pentru a proteja comunicarea de e-mail.

Printre cele mai comercializate produse in Romania, amintim:
iQ.Suite Watchdog – protecție centralizata antivirus
Noi tipuri de viruși, mail-uri de phishing și atacuri rău intenționate reprezintă o amenințare de zi cu zi pentru infrastructura. Deschiderea fișierelor atașate periculoase și nedorite pot duce adesea la probleme reale. Prejudiciul rezultat poate varia de la pierderi de date la costurile generate de recuperare de date. Grație iQ.Suite Watchdog, acesta este un lucru al trecutului!

iQ.Suite Trailer – diclaimere legale bazate pe reguli
La fel ca corespondenta comerciala, email-uri sunt supuse la numeroase reglementări legale care trebuie respectate. Cu toate acestea, aceste reglementările nu sunt urmate întotdeauna din cauza proceselor descentralizate din cadrul companiilor. Nerespectarea obligațiilor prezintă riscul continuu de a primi amenzi sau avertismente.

iQ.Suite Wall – filtru antispam multi-level
iQ.Suite Wall este o soluția globală cuprinzătoare pentru analiza de conținut și de protecție împotriva spam-ului. O combinație de diferite proceduri de analiză și integrare opțională a tehnologiei de recunoaștere bazata pe cloud, conduce la o rată de recunoaștere a spam-ului de până la 100%.
Spam-ul este si va ramane numarul unu in scaderea productivitatii în companii. Prin urmare, avem nevoie de o soluție care protejează în mod fiabil utilizatorii și infrastructurile de spam.

Pentru informatii suplimentare contactati specialistii FivePlus.
FivePlus Solutions este partenerul GROUP Business Software (GBS) in Romania pentru produsul SpamSentinel, avem competentele necesare pentru derularea acestor proiecte si implementari de succes.

www.gbs.com