banner solutii fiveplus

Platforma comert electronic


Care este legatura intre web design si comert electronic?
Extrapoland ideea ca web design-ul face site-ul sa vorbeasca, atunci, este natural sa afirmam ca design-ul te ajuta sa vinzi, sa faci comert electronic. Comertul electronic se desfasoara intr-un mediu foarte dinamic, informat si concurential. Cand ai un business de comert electronic, si astazi cam toata lumea are, intervine factorul de diferentiere. Unul dintre punctele prin care te poti diferentia de concurenta este prin modul in care este realizat site-ul, cu un web design atractiv si inteligent.

In concluzie, realizarea site-urilor de prezentare sau de comert electronic, trebuie sa fie orientata catre utilizatori. Site-urile au nevoie sa comunice cu vizitatorii. Este nevoie de un design inteligent care face site-ul sa vorbeasca, sa vanda.

FivePlus are competentele necesare pentru a va oferi servicii complete:

  • consultanta pentru identificarea solutiei potrivite, design, dezvoltare, implementare, instruire
  • realizarea de site-uri web de prezentarea companiei si a serviciilor, produselor oferite.
  • dezvoltarea de solutii pentru comert electronic
  • vanzarea de servicii pe web in regim de Application Service Provider
  • servicii de design: bannere, afise publicitare, logo-uri, procesare imagini

FivePlus Solutions a dezvoltat propria platforma de management de continut pentru site web si eCommerce. CMSPlus ajuta atat pentru administrarea site-ului cat si pentru etapele urmatoare de optimizare a site-ului pentru motoarele de cautare.

Platforma CMSPlus este conceputa ca suport pentru realizarea si actualizarea site-urilor web, avand functionalitati de tip SEO integrate usurand activitatea de pozitionarea a site-ului in motoarele de cautare.

Structura poate fi pe pe oricate niveluri, editabila de catre webmaster din interfata de administrare in mod vizual. Repozitionarea elementelor in cadrul unei categorii de meniu se poate face cu actiune de tip drag & Drop. Se poate opta pentru meniu dropdown.
Meniul contextual poate fi personalizat de la o sectiune la alta. Pentru productivitate la salvare se pot folosi optiuni de salvare recurenta, propagarea setarii in subcategoriile categoriei existente.
Platforma permite administrarea continutului site-ului, vizual, cu ajutorul unui editor similar Microsoft Word, de catre persoane care nu au cunostinte HTML.

Tehnologiile utilizate pentru realizarea acestor solutii sunt: Java Server Pages, Servlets, STRUTS, Hibernate, CSS, XTHML, Javscript, Ajax. Stocarea dinamica a informatiilor se face in baze de date MySQL dar se poat utiliza si alte servere daca se solicita acest lucru.

Pentru referinte puteti accesa site-ul BusinessUp.ro in care ne-am propus sa detaliem acest serviciu si in care sunt trecute cateva dintre proiectele realizate portofoliu realizare site web.