ELO

logo_elo_2014

ELO Digital Office dezvoltă și pune în vânzare produse și soluții de inaltă performanță din sfera administrării documentelor electronice, arhivare digitala, fluxuri de lucru și de content management.
Compania operează internațional și deține sedii în întreaga lume, incluzând Europa și Asia.

Administrarea informațiilor corporației, cu ajutorul solutiilor ELO, aduce îmbunătățiri semnificative la infrastructura existentă, pentru a optimiza procesele de afaceri – totul desfăsurându-se mai sigur, mai rapid și mai eficient. Tehnologia de administrare a conținutului, cuprinsă de ELOenterprise, posedă funcții pentru un management eficient, acces rapid și un control securizat al informației de-a lungul intregului flux de lucru.

Gama de produse ELO vine în întâmpinarea tuturor cerințelor la care este supus un sistem ECM/DMS și formează o platformă ideală pentru administrarea eficientă a informațiilor.

  • ELOoffice este soluția ideală pentru firmele mici și stațiile de lucru individuale.
  • ELOprofessional, sub formă de soluție modulară client/server, a fost proiectată pentru nevoile companiilor mici si mijlocii.
  • ELOenterprise permite implementarea în companii mari și corporații cu ajutorul spectrului larg de opțiuni de configurare

Cunoscută pe piața de document management în România, FivePlus a facut un pas în direcția acestei colaborări cu compania ELO, crescând valoarea adăugată oferită clienților, abordând și alte tipuri de proiecte.
Astfel, abordăm un spectru diversificat de servicii, soluții de digitizare a arhivei fizice, implementare de fluxuri mai complexe. Ca partener specializat pe zona de document management, înțelegem foarte bine procesele unui astfel de proiect și putem oferi clienților o soluție care se potrivește cel mai bine nevoilor.
Sunt soluții competitive, oferă o deschidere mare către diferite abordări, un partener ca ELO Digital Office orientat către piață este o alegere inspirată.

Pur și simplu mai bine organizat.
Cereți detalii la consultanții FivePlus pentru un proiect de document management, content management, arhivare electronică!

www.elo-digital.ro