banner parteneriate fiveplus

ELO

logo_elo_2014

ELO Digital Office dezvolta si pune in vanzare produse si solutii de inalta performanta din sfera administrarii documentelor electronice, arhivare digitala, fluxuri de lucru si de content management.
Compania opereaza international si detine sedii in intreaga lume, incluzand Europa si Asia.

Administrarea informatiilor corporatiei, cu ajutorul solutiilor ELO, aduce imbunatatiri semnificative la infrastructura existenta, pentru a optimiza procesele de afaceri – totul desfasurandu-se mai sigur, mai rapid si mai eficient. Tehnologia de administrare a continutului, cuprinsa de ELOenterprise, poseda functii pentru un management eficient, acces rapid si un control securizat al informatiei de-a lungul intregului flux de lucru.

Gama de produse ELO vine in intampinarea tuturor cerintelor la care este supus un sistem ECM/DMS si formeaza o platforma ideala pentru administrarea eficienta a informatiilor.

  • ELOoffice este solutia ideala pentru firmele mici si statiile de lucru individuale.
  • ELOprofessional, sub forma de solutie modulara client/server, a fost proiectata pentru nevoile companiilor mici si mijlocii.
  • ELOenterprise permite implementarea in companii mari si corporatii cu ajutorul spectrului larg de optiuni de configurare

Cunoscuta pe piata de document management in Romania, FivePlus a facut un pas in directia acestei colaborari cu compania ELO, crecand valoarea adaugata oferita clientilor, abordand si alte tipuri de proiecte.
Astfel, abordam un spectru diversificat de servicii, solutii de digitizare a arhivei fizice, implementare de fluxuri mai complexe. Ca partener specializat pe zona de document management, intelegem foarte bine procesele unui astfel de proiect si putem oferi clientilor o solutie care se potriveste cel mai bine nevoilor.
Sunt solutii competitive, ofera o deschidere mare catre diferite abordari, un partener ca ELO Digital Office orientat catre piata este o alegere inspirata.

Pur si simplu mai bine organizat.
Cereti detalii la consultantii FivePlus pentru un proiect de document management, content management, arhivare electronica!

www.elo-digital.ro