DocPlus Lotus Notes/Domino – soluție completă de management al documentelor

Soluția DocPlus, dezvoltată de FivePlus, este un pachet inovator care ajută la creșterea eficienței, productivității, profitabilității, îmbunătățirea comunicării în cadrul echipelor de lucru și reducerii costurilor administrative.

O gestionare defectuoasă a documentelor interne duce la scăderea productivității angajaților și chiar la pierderea unor informații vitale afacerii tale.

Contactează-ne

Managementul documentelor influențează eficiența și costurile

Chiar și în cadrul unei companii de dimensiuni mici, managementul defectuos al documentelor poate duce la scăderea productivității echipei. Potrivit unor studii, 80% din angajați irosesc, în medie, jumătate de oră zilnic pentru a căuta documente, în condițiile în care un singur fișier este reutilizat, în medie, de 19 ori. Mai rău, fiecare companie pierde anual aproximativ 7,5% din documente, care apoi trebuie rescrise.

Pentru eliminarea acestor probleme și a costurilor asociate, trebuie să folosești o soluție de document management.

DocPlus – o soluție, multiple beneficii

Suita de aplicații DocPlus, dezvoltată de către specialiștii FivePlus Solutions, are la bază conceptul de comunicare și colaborare internă pe diferite activități, în funcție de domeniul specific al fiecărei companii.

Doc Enterpr

Beneficiile utilizării unei soluţii pentru managementul documentelor

Utilizarea unei soluții pentru document management, precum DocPlus, te va ajuta la:

FivePlus propune prin DocPlus soluții inovatoare care integrează procesele de business, angajații și tehnologia pentru crearea unei valori reale de business, oferind mediul adecvat pentru distribuția informațiilor și ideilor. Asigură suportul pentru creșterea eficienței, productivității, profitabilității, îmbunățirea comunicării în cadrul echipelor de lucru și reducerii costurilor administrative.

Integrare nativă cu serviciu de email

Aplicațiile DocPlus sunt construite pe infrastructura Lotus Notes / Domino, platformă aleasă de echipa FivePlus pentru că oferă o serie de funcționalități în care se regăsesc elemente de bază ale unei soluții performante de management de documente.

Prin platforma Lotus se asigură o integrare nativă cu funcții de mesagerie electronică internă și externă, comunicare în timp real, calendar individual și de grup. Accesul la aplicații se face prin intermediul clientului Lotus Notes, oferind beneficiarului un mediu controlat, securizat și posibilitatea de lucru off-line.

Aplicațiile includ funcționalitățile platformei SameTime, fiind accesibile informații privind disponibilitatea persoanelor. Parteneriatul cu HCL, producătorul platformei Lotus (achiziționată de la IBM în 2018) ne conferă un avantaj competitiv, folosim o tehnologie stabilă, matură și cu potențial de adaptare continuă la cerințele pieței.

Securitate

Securitatea soluțiilor este asigurată prin infrastructură Lotus Domino și prin controlul accesului fiecarui utilizator în cadrul aplicațiilor pe bază de roluri și permisii în funcție de care se pot accesa informații și documente.

Aplicațiile DocPlus sunt prevăzute cu zone de configurare specifice, administratorii acestora având posibilitatea de a opta pentru jurnalizarea acțiunilor efectuate sau includerea de protecții suplimentare la nivelul fiecarui document.

Componentele soluțiilor DocPlus pentru managementul documentelor

Soluția DocPlus, dezvoltată de FivePlus, are 2 componente, în funcție de necesitățile afacerii tale.

Componenta de bază este formată din module care acoperă necesitățile de organizare și colaborare.

DocPlus Basic reprezintă fundația pentru aplicațiile pentru managementul documentelor, aducând un plus semnificativ zonei de comunicare internă prin:

 • structurarea tematică a informațiilor în cadrul grupurilor de lucru sau a departamentelor;
 • automatizarea proceselor interne de aprobare și informare;
 • gestionarea informațiilor despre clienți și realizarea de campanii de marketing.
DocPlusBasic

Are în componență o serie de aplicații punctuale care răspund cerințelor de business. Este vorba de aplicații focalizate pe activități concrete care contribuie la creșterea productivității personalului și a vitezei de reacție organizațională prin crearea suportului de disponibilitate a informației și de luare a deciziilor într-un timp mult mai scurt. Aplicațiile DocPlus Enterprise se bazează pe modulele din DocPlus Basic, constituind un veritabil instrument de control al activităților interne ale companiei.

Soluția contribuie la „automatizarea” proceselor de afaceri și la reducerea substanțială a timpului de regăsire a informațiilor și documentelor prin gestionarea structurată a acestora, oferind acces rapid la valorile și cunoștințele organizației.

Soluţii punctuale pentru procesele principale de business:

 • procesul de aprobare pentru documente interne – cereri, note, referate, rapoarte;
 • evidenţa contractelor;
 • gestiunea sistemului calităţii;
 • gestiunea proiectelor și a clienţilor;
 • controlul documentelor de intrare/ieşire din organizaţie;
 • controlul sarcinilor repartizate;
 • resurse umane;
 • managementul activităţii etc.

Consultați docplus.ro pentru a obține mai multe detalii legate de aplicații!

Vrei să lucrăm împreună?

Trimite-ne detalii despre proiectul tău

DEPARTAMENT VÂNZĂRI

40 31-805.42.55

Str Popa Savu Nr. 44

Sector 1, București, România

VEZI HARTA
  Da Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile*


  DEPARTAMENT VÂNZĂRI

  40 31-805.42.55

  Str Popa Savu Nr. 44

  Sector 1, București, România

  VEZI HARTA