Te concentrezi mai ales pe derularea si optimizarea afacerii tale, astfel incat nu mai ai timp si pentru cresterea ei? Preluam noi aceste provocari!

Mediul online este in permanenta schimbare, o echipa specializata si la curent cu tendintele poate fi mai deschisa noilor experiente si provocari.

Dupa 10 ani de activitate in piata, am trecut prin diverse situatii si greseli, stim cum sa evitam multe din ele pentru a ne adapta initiativelor tale.

Vei avea la dispozitie o persoana dedicata pentru a fi informat asupra detaliilor investitiilor, performantelor obtinute, predictibilitatea unor actiuni, viziune asupra campaniilor.

Este o piata concurentiala. Cu siguranta vrei sa fii un castigator. Alege un partener cu experienta, stabileste un nivel de incredere si fa echipa in abordarea mediului online! Noi vrem sa fim partenerul tau! Hai sa ne cunoastem!

Marketing Online

Suntem o Agentie de Marketing Online integrat. Aceasta inseamna ca abordarea noastra este sa folosim instrumentele si competentele potrivite pentru a capta prin campanii intentia de cumparare, cresterea calificarii clientilor in fiecare etapa a ciclului de vanzare in care se gaseste. Echipa de specialisti FivePlus este orientata catre a gestiona eficient resursele investite pentru a genera cresterea afacerii.

Este imperativ pentru orice afacere sa fie prezenta online. Echipa noastra poate gestiona toate aspectele marketarii online, de la formularea unei strategii, la planificarea actiunilor si implementare, executia designului web, la monitorizarea eforturilor de marketing.

Folosim o varietate de tactici, inclusiv SEO, E-mail marketing, Social Media, Landing Page-uri creative, campanii derulate prin Google Adwords, posturi promovate pe Facebook si Facebook Ads, campanii de display, care lucreaza in tandem pentru a crea o retea on-line de continut destinata clientilor tai. Toate acestea au ca rezultat directionarea traficului catre site-ul tau si promovarea afacerii catre o audienta cat mai larga.

Strategie

Lucram aproape de tine pentru a intelege impreuna viziunea, valorile si obiectivele afacerii tale. Identificam initiativele, obiectivele de marketing, prioritatile, publicul tinta si profilul ideal, elaboram impreuna un mesaj care vorbeste clientilor tai, in limbajul si pe intelesul lor.

Publicitate online

Ne bazam pe zeci de canale de publicitate online. Acestea trebuie alese corect, in functie de etapa de cumparare in care se afla clientul, de bugetul investit in publicitate, de obiectivele de business. Punem accent pe segmentarea audientei si precizia targetarii.

Design si dezvoltare de continut

Prin orice mijloace, orientam clientul catre site-ul tau. Trebuie sa gaseasca un loc cu o grafica adecvata, un mesajul potrivit, continut care converteste, lipsit de erori, sa nu aiba obstacole care sa il faca sa il paraseasca, sa revina cu placere.

Te ajutam sa fii vizibil in online prin solutii integrate!

Realizam website-uri de prezentare simple / complexe, landing page-uri si magazine online adaptate nevoilor tale. Website-ul trebuie sa fie imaginea afacerii tale si sa genereze vanzari!

» Detalii

De ce optimizare (SEO)? Economisesti bani si timp pe termen lung, are o rata de conversie buna, trafic de calitate. Creati-va sansa in a va pozitiona in primele rezultate ale motoarelor de cautare!

» Detalii

Este metoda cea mai rapida si rentabila pentru a aduce vizitatori calificati pe site-ul tau.Cel mai mare program de publicitate online din lume, Poti avea control pe costuri in functie de rezultate!

» Detalii

Permite directionarea extrem de precisa a anunturilor platite. Iti permit sa vizezi utilizatorii dupa criterii demografice, locatie, sex, varsta, interese si conexiuni. Poti evalua si identifica comportamenul recent de cumparare al clientilor.

» Detalii

Youtube

Timpul petrecut urmarind videoclipuri pe internet creste anual cu zeci de procente. Segmentam publicul potrivit, ne conectam cu clientii potentiali, cream tipul de anunt potrivit, si evaluam succesul campaniei.

Newsletter

Newsletterul – tehnica eficienta de a pastra legatura cu actualii clienti, sa cream un email informativ sau promotional. Informatia ajunge la un grup de persoane interesate direct de afacerea ta.

Vrei să lucrăm împreună?

Trimite-ne detalii despre proiectul tău

DEPARTAMENT VÂNZĂRI

40 31-805.42.55

Str Popa Savu Nr. 44

Sector 1, București, România

VEZI HARTA
  Da Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile*

  DEPARTAMENT VÂNZĂRI

  40 31-805.42.55

  Str Popa Savu Nr. 44

  Sector 1, București, România

  VEZI HARTA