HCL Connections

HCL Connections aduce rețelele sociale în companie și ajută echipele să comunice, să colaboreze și să construiască relații puternice.

Vei avea o organizație mai eficientă, cu o platformă puternică de colaborare îm companie care menține echipele conectate, angajate și productive.

Contactează-ne

Conține următoarele funcții: Activități, bloguri, marcaje, comunități, fișiere, forumuri, pagină de pornire, valori, profiluri și wikis.

Descoperă cum asigură Connections o sincronizare mai bună a afacerii

Organizează echipele și conținutul în jurul scopurilor comune sau al proiectelor, pentru a grăbi procesul de lucru și pentru a creea un mediu de colaborare facil membrilor echipei.

Maximizează valoarea comunităților  și a conținuturilor prin integrarea cu uneltele Microsoft.

Oferă uneltele de gestiune a proiectelor pentru a aloca sarcini de lucru și pentru a vedea progresul și statusul în timp real al fiecărui proiect.

Unealta Touchpoint oferă un proces simplificat de a introduce noii angajați în procesele de lucru și de a-i conecta la conținutul relevant pentru sarcinile de lucru.

Unealta Orient Me oferă o pagină personalizată pentru a aduce doar cele mai relevante unelte, app-uri și noutăți.

Menține angajații concentrați folosind un hub ce eficientizează comunicarea și accesul la informații, ceea ce asigură sincronizarea echipelor și livrarea rezultatelor așteptate.

Vrei să lucrăm împreună?

Trimite-ne detalii despre proiectul tău

DEPARTAMENT VÂNZĂRI

40 31-805.42.55

Str Popa Savu Nr. 44

Sector 1, București, România

VEZI HARTA
  Da Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile*


  DEPARTAMENT VÂNZĂRI

  40 31-805.42.55

  Str Popa Savu Nr. 44

  Sector 1, București, România

  VEZI HARTA