banner solutii fiveplus

Solutii dedicate

Solutiile dedicate acopera cerinte specifice, rezulta o aplicatie sau functionalitate (implementata in site, pe o platforma web opensource sau comerciala) realizata dedicat pentru tine.
In cadrul colaborarilor, cerintele au plecat de la particularitati ale activitatii, integrarea cu resurse software/hardware existente, implementarea cu o anumita interdependenta fata de sisteme informatice, automatizarea unor procese.
Multe din aceste abordari au constituit provocari pentru echipele FivePlus, diversificarea competentelor.
Sunt baza pentru construirea altor proiecte la fel de interesante, adresarea cu solutii punctuale pe ramuri de activitate sau profil al unor beneficiari.

Dezvoltarea acestor aplicatii necesita o analiza a necesitatilor mai detaliata, construirea de specificatii functionale si tehnice mai de detaliu.
Sunt o alegere buna, sunt scalabile, raspund punctual la cerintele de business, se pot adauga ulterior functionalitati noi.

Intotdeauna sunt si avantaje si dezavantaje in alegerea solutiei. Trebuie tinut cont de timpul de realizare, upgrade tehnologic, competente, consultanta, costuri de implementare, suportul si mentenanta post implementare, instruire etc.