solutii marketing integrat banner desktop

Campanii de promovare utilizând Facebook Ads

Modalitatea prin care poți obține vizibilitate organică în prima pagină pe motoarele de căutare

Contacteaza-ne

Campaniile de promovare Facebook Ads: necesitate în lumea Social Media

Targetare precisă a publicului țintă

Ai posibilitatea de a face o selecție foarte amănunțită a audiențelor. Anunțurile se vor afișa doar celor ce se încadrează în profilul stabilit pe baza unor criterii pe care trebuie să le îndeplinescă utilizatorii: vârstă, sex, interese, comportament, nivel de studii, unitate de învățământ absolvită, stare civilă, status parental, vârsta copiilor etc.

Promovare la nivel național sau global

Facebook permite targetarea utilizatorilor atât la nivel național, dar și global, fără a fi necesară prezența fizică în respectiva țară.

Posibilitate de analiză a comportamentului utilizatorului ce vizitează siteul

Utilizatorii ajunși pe site pot fi monitorizați, iar apoi analizat comportamentul lor. Datele relevante vor fi folosite în optimizări pentru o creștere a performanței campaniilor tale.

Control complet asupra bugetului investit

În campanii se poate aloca fie un buget zilnic, fie unul lunar, asupra căruia ai control oricând. Nu se va consuma mai mult decât este setat. Vei plăti strict pentru costurile acumulate, atunci când utilizatorii vizualizeaza sau interacționează cu anunțurile, în funcție de setări.

Rezultate măsurabile în timp real

Rezultatele în urma promovării pot fi urmărite prin prisma indicatorilor relevanți pe care Facebook Ads îi pune la dispoziție: conversii (leaduri, comenzi etc.), nr. de click-uri, costuri, like-uri, interacțiuni cu postările etc. Pe baza acestor informații se vor putea face optimizări pentru îmbunătățirea rezultatelor.

Mesaje si creative multiple

Ai posibilitatea de a crea și a testa mai multe tipuri de mesaje prin text + imagine, conținut video, etc., dezvoltând astfel campanii care să performeze.

Fiecare proiect este unic.

Suntem nerăbdători să discutăm despre proiectul tău!

Contactează-ne

Tipuri de campanii Facebook Ads pe care le putem include in strategia ta

De ce să ne alegi?

 • Îți analizăm business-ul pentru a-l înțelege cât mai bine
 • Stabilim strategii personalizate în funcție de obiective
 • Analizam site-ul tau din punct de vedere al functionalitatii, designului (să fie adaptabil pe toate device-urile: smartphone, tabletă, desktop), informațiilor și arhitecturii (să fie User-Friendly)
 • Analizăm conținutul Paginii de Business din punct de vedere al informațiilor prezentate (conținutul postărilor, imaginile/videourile folosite) și al interacțiunilor utilizatorilor cu pagina (engagement), îndeosebi cu postările. Oferim recomandări, iar atunci când se dorește creăm și conținut atractiv
 • Nu trecem cu vederea nici peste shop-urile online. Produsele trebuie să fie prezentate corect, cu informații cât mai relevante.
 • Setăm conturile de promovare (Facebook Ads) și tracking (Facebook Pixel si Google Analytics)
 • Implementăm campaniile
 • Utilizăm bugetul cât mai eficient
 • Analizăm și optimizăm campaniile
 • Generăm rapoarte lunare
 • Interpretăm rapoartele și oferim recomandări
 • Folosim tool-uri diverse pentru analiza informațiilor, raportare integrată, înțelegerea comportamentului utilizatorului, verificarea funcționalității site-ului (Hotjar, Uptime Robot)

Vrei să lucrăm împreună?

Trimite-ne detalii despre proiectul tău

DEPARTAMENT VÂNZĂRI

40 31-805.42.55

Str Popa Savu Nr. 44

Sector 1, București, România

VEZI HARTA
  Da Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile*


  DEPARTAMENT VÂNZĂRI

  40 31-805.42.55

  Str Popa Savu Nr. 44

  Sector 1, București, România

  VEZI HARTA