HCL BigFix

HCL BigFix este un serviciu/platformă centralizată de gestionare a patch-urilor sistemului de operare.

Păstrează terminalele corelate și conforme, indiferent dacă sunt în cloud, mediu virtualizat, locale sau conectate la internet.

Contactează-ne

HCL BigFix este un serviciu/platformă centralizată de gestionare a patch-urilor sistemului de operare ce permite atât personalului de asistență tehnică locală cât și centrală să descopere, sa gestioneze si sa implementeze patch-uri de securitate critice, indiferent daca este local, virtual sau în cloud.

Spre deosebire de instrumentele complexe, BigFix poate găsi și remedia punctele terminale (Desktop-uri, Laptopuri, Smartphone-uri, Tablete, Servere, Stații de lucru, Dispozitive Internet-of-Things – IoT) mai rapid decât orice altă soluție – toate acestea permițând în același timp rate de succes mai mari de 98% ale patch-urilor de primă trecere.

Păstrează terminalele corelate și conforme, indiferent dacă sunt în cloud, mediu virtualizat, locale sau conectate la internet. O platformă de gestionare a terminalelor, permite organizațiilor să își reducă costul total de proprietate, ajutând în același timp la prevenirea incidentelor de securitate.

Beneficii:

 • Obții vizibilitate completă a terminalelor, indiferent de locație, conexiune, tip sau stare
 • Descoperi rapid activele gestionate și neadministrate
 • Respecti continuu politicile de securitate reglementate sau organizaționale
 • Inventariezi complet software-ul și hardware-ul
 • Gestionezi eficient patch-urile sistemelor de operare eterogene
 • Accelerezi identificarea riscurilor și luarea deciziilor

Componente HCL BigFix:

Vizibilitate și gestionare unificate, pe mai multe platforme, în timp real, a terminalelor, inclusiv descoperirea activelor, gestionarea patch-urilor, distribuția de software, controlul de la distanță și gestionarea energiei.

Aplicarea și raportarea continuă a politicilor. Monitorizează continuu și aplică configurațiile de securitate ale terminalelor pentru a asigura conformitatea cu politicile de securitate de reglementare sau organizaționale.

Inventar complet al activelor software în scopuri de reconciliere a licențelor sau de conformitate. Identifică software-ul licențiat și fără licență în sistemele de operare eterogene; reduce cheltuielile cu software-ul și penalitățile de conformitate.

Accelerează identificarea riscurilor și luarea deciziilor. Dispune de o analiză mai profundă a datelor pe dispozitive client tradiționale locale, cloud și dispozitive moderne pentru raportarea rapidă către executivi, pentru a conduce către pașii următori.

Consolidează mai mulți furnizori, gestionează acțiunile viitoare pentru terminalele moderne.

Vrei să lucrăm împreună?

Trimite-ne detalii despre proiectul tău

DEPARTAMENT VÂNZĂRI

40 31-805.42.55

Str Popa Savu Nr. 44

Sector 1, București, România

VEZI HARTA
  Da Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile*


  DEPARTAMENT VÂNZĂRI

  40 31-805.42.55

  Str Popa Savu Nr. 44

  Sector 1, București, România

  VEZI HARTA