banner magazinplus platforma tip marketplace

MagazinPlus este un proiect dedicat comunităților locale care doresc să valorifice comerțul în mediul online.
Este o soluție „la cheie”, o platformă de tip marketplace, ce permite comercianților deschiderea rapidă a unui magazin online direct pe platformă.

MagazinPlus este un proiect dedicat comunităților locale care doresc să valorifice comerțul în mediul online.
Este o soluție „la cheie”, o platformă de tip marketplace, ce permite comercianților deschiderea rapidă a unui magazin online direct pe platformă.

Aplicabilitățile acestei platforme sunt multiple:

Platforma online include funcționalitățile necesare pentru a face procesul de comandă cât mai simplu și mai intuitiv.

Imagini din aplicație

Cum funcționează?

Platforma online este o aplicatie de tip marketplace, acest lucru însemnând că mai mulți comercianți pot vinde prin intermediul aceluiași magazin online.
Administratorul local al platformei poate fi o administrație publică locală, un ONG, o asociație, un întreprinzător.

Administratorul local poate decide sä isi asume și sä gestioneze centralizat preluarea comenzilor, livrările către consumatori și încasările, virând apoi banii către comercianți sau poate adopta o soluție descentralizată, în care fiecare comerciant adăugat în platformă este responsabil pentru propriile livrări și încasări.

Plata către comerciant se poate face cash la livrare, cu cardul, prin POS la purtator, alte soluții de plată electronice (Exemplu: Card Revolut). Fiecărui comerciant în parte îi revine responsabilitatea de a lucra legal, de a emite bonuri și a încasa și înregistra vânzările în contabilitatea proprie, indiferent de modalitatea de plată utilizată.

Entitatea care administrează local platforma, pune la dispoziție mediul de comercializare pentru comunitate si asigurp promovarea ei în mediile în care comunică cu producătorii/comercianții, cetățenii.
Comercianții vor adăuga produsele pe care doresc să le vândă comunității, prin încadrarea în categoriile de interes, descrierea produselor, imagini relevante, prețul și de la caz la caz condițiile de livrare.

Consumatorii au acces la produse, pot accesa și avea acces la paginile individuale ale comercianților, pot pune în coș produsele dorite, fac comanda și o pot trimite, asemănător magazinelor online mari, naționale, cu care mulți dintre ei sunt deja familiarizați.

Comanda ajunge la o persoana care centralizează toată informația, inclusiv la comercianți. Acolo unde o comandă conține produse de la mai mulți comercianți, fiecare comerciant primește strict informațiile de care are nevoie, pentru a organiza livrarea produselor din oferta proprie.

Livrarea și încasarea contravalorii se pot face centralizat, metoda pe care FivePlus o recomandă.

Ce conține soluția?

  • Funcționalități specifice platformei: administrare comercianți, administrare produse și categorii de produse, funcționalitate tip coș produse, preluare comenzi online.
  • lnterfață adaptabilă pe dispozitive mobile (responsive)
  • Personalizarea paginilor statice cu informații, elemente de identitate
  • Asigurarea informărilor specifice și a protecției datelor pentru respectarea normelor GDPR
  • Platforma securizata suplimentar de un plugin tip firewall și URL personalizat pentru accesarea consolei de administrare
  • Instalarea și configurarea platformei web
  • Subdomeniu web personalizat: accesarea platformei se va face printr-un URL de forma COMUNITATEA.magazinplus.ro sau, mai general, SUBDOMENIU.magazinplus.ro
  • Suport tehnic post implementare.

Exemple implementări platformă MagazinPlus:

MagazinPlus, implementare pentru comunitate locală

produse de pe magazinplus

Heyadoo MarketPlace, platformă inclusă în comunitatea partenerului pentru proiectul: Moș Crăciun e Online, pe ZOOM

heyadoo magazinplus servicii

Contactați-ne pentru a discuta proiectul dumneavoastră!

    Da Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile *