banner solutii fiveplus

Mesagerie electronica

IBM Lotus Notes/Domino este liderul mondial în domeniul platformelor şi aplicaţiilor de tip document management/comunicare de informaţii/intranet/knowledge management, iar FivePlus este unul dintre principalii parteneri în România ai companiei IBM pe zona Lotus, cu o echipă de specialişti cu peste 15 ani experienţă în implementarea şi valorificarea unor astfel de sisteme.
Sistemele de mesagerie bazate pe platforma IBM Lotus Domino sunt cotate ca fiind cele mai stabile si performante la nivel mondial.
Aveti posibilitatea de comunicare rapida in interiorul organizatiei, acces prin Internet/Intranet sau off-line.

Peste 25 de ani de inovatie în piaţa de sisteme de mesagerie şi colaborare e-mailul este doar o mică parte din întreaga soluţie de luare a deciziilor de business şi creşterea productivităţii crearea unui mediu de lucru standardizat care să susţină accelerarea proceselor interne ale organizaţiei manipularea uşoară a documentelor şi accesul rapid la informaţie pentru creşterea productivităţii – adăugare conţinut, regăsire, distribuţie informaţii disponibilitatea informaţiei, oferind un grad ridicat de securitate canalizarea organizaţiei spre activitatea de bază, reducând timpii morţi, costurile de manipulare a informaţiei, a cheltuielilor administrative capabilitati de top legate de calendar şi planificare activităţi, permiţând colaborarea cu usurinţă si planificarea întâlnirilor comunicarea in timp real – conectarea on-line între colegi din diverse departamente, facilitând schimbul de informaţii şi luarea deciziilor

IBM Lotus este o platformă solidă pentru comunicare – mesagerie electronică, comunicare în timp real, oferind:

  • Facilităţi multiple de căutare si acces la emailuri
  • Securitate avansată a sistemului, lucru off-line
  • Baza pentru aplicaţii colaborative
  • Acces la baze de discuţii, librării documente

O facilitate importanta oferita de sistemul de mesagerie electronica este aceea de organizare, urmarire si planificare a agendei personale, care include controlul elementelor de calendar, intalniri, evenimente, zile de nastere, urmarirea sarcinilor etc. Mai mult, este o cale de comunicare cu ceilalti membri ai organizatiei – organizarea sedintelor, distributia sarcinilor dar nu numai.

IBM Lotus Domino ofera facilitati avansate de comunicare interna si externa, mediu de lucru colaborativ puternic si complet, instrumente de dezvoltare si personalizare a aplicatiilor. Imbunatateste eficienta companiilor prin metode avansate de administrare a informatiilor, ofera scalabilitate, flexibilitate si un cost total de proprietate redus.
Pentru a implementa sisteme cu astfel de functionalitati, FivePlus ofera servicii complete de proiectare, instalare, configurare, administrare, suport tehnic, instruire, rezultatul final fiind un sistem “la cheie”.

Prin aplicatiile dezvoltate pe aceasta platforma, utilizatorul poate sa proiecteze, sa administreze si sa monitorizeze procesele de afaceri si fluxurile de lucru aferente unei companii, oferind controlul asupra cunostintelor, informatiilor si valorilor companiei.

 Cereti detalii de la specialistii FivePlus!

Sisteme de operare suportate
Sistemul de mesagerie electronica IBM Lotus Domino poate fi instalat pe majoritatea platformelor hardware si a sistemelor de operare: Windows, Linux, asigurandu-se o administrare facila, fie ca este instalat pe un server sau pe mai multe servere distribuite.

mesag