banner-noutati-ro

Arhiva evenimentelor

Incepand cu aceasta vara, FivePlus® si-a facut un frumos cadou – obtinerea certificarii ISO 9001:2008

8 iulie 2009
FivePlus® Solutions a finalizat procesul de certificare a sistemului de management al calitatii, in conformitate cu prevederile standardului EN ISO 9001:2008, cel mai modern standard de calitate.

FivePlus® lanseaza propriul brand de solutii colaborative

6 noiembrie 2008

FivePlus® Solutions
, companie specializata in dezvoltarea si implementarea de solutii pentru managementul documentelor si informatiilor, a lansat recent sub brandul DocPlus®o suita de solutii dedicate managementului documentelor si informatiilor. Dezvoltata pe platforma IBM Lotus, suita DocPlus®, dedicata in special companiilor mici si mijlocii, a fost prezentata in cadrul unui eveniment organizat alaturi de partenerul MB Distribution.

UNTRR a ales pentru managementul documentelor suita de solutii DocPlus®

15 mai 2008
In urma unei analize a solutiilor existente pe piata, UNTRR a ales colaborarea cu FivePlus® Solutions pentru furnizarea unor solutii complete si integrate, atat produse software si hardware, cat si servicii competente pentru consultanta, implementare, instruire si suport tehnic post implementare.

Arhiva aparitiilor in media

Cand si cum startezi un Project Document Management (II)

Market Watch, Noiembrie 2009 – Nr. 120
Solutiile de Document Management nu au atins inca, pe piata romaneasca, gradul de penetrare si popularitate pe care il au, de exemplu, aplicatiile de tipul ERP. Cu toate acestea, atat mediul privat, cat si cel public incep sa manifeste un interes sporit fata de acest tip de solutii.
Subiecte dezbatute: elementele-cheie in demararea unui proiect document management, cand si cum se poate defini bugetul, riscuri vs. beneficii.

Cand si cum se starteaza un proiect de Document Management (I)

Market Watch, Octombrie 2009 – Nr. 119
Solutiile de Document Management nu au atins inca, pe piata romaneasca, gradul de penetrare si popularitate pe care il au, de exemplu, aplicatiile de tipul ERP. Cu toate acestea, atat mediul privat, cat si cel public incep sa manifeste un interes sporit fata de acest tip de solutii.
Subiecte dezbatute: sectorul public are nevoie de modele de business eficiente, consultanta – un element-cheie in succesul implementarii.

Gestiunea eficienta a documentelor ramane in stand-by

e-Finance, Septembrie-Octombrie 2009
Potrivit analizelor efectuate de catre companiile de cercetare, o data la 3,5 ani volumul documentelor pe suport de hartie dintr-o organizatie se dubleaza, iar 80% din angajati consuma in medie 30 minute pe zi cautand informatii, in timp ce 60% consuma o ora sau mai mult recreand documente care exista deja. In aceste conditii, o solutie pentru eficientizarea activitatii este, fara indoiala, adoptarea unor solutii pentru gestiunea electronica a documentelor, care poate genera o imbunatatire a muncii cu circa 50%. Cu toate acestea, potrivit specialistilor care activeaza pe piata romaneasca de document management, domeniul nu va inregistra cresteri spectaculoase in perioada urmatoare.

Solutiile DM in Utilitati, element-cheie in ameliorarea relatiei cu clientii

Market Watch, Mai 2009 – Nr. 115
90% din comunicarea cu clientii se realizeaza prin intermediul documentelor. Verdictul se verifica mai ales in interactiunea companiilor de Utilitati cu beneficiarii serviciilor acestora. O interactiune complexa al carei grad de sofisticare a crescut o data cu liberalizarea acestui domeniu si cresterea nivelului concurentei. Fapt care amplifica nevoia de solutii informatice complexe, care sa poata gestiona eficient un volum mare de date.

Document Management, un “ingredient esential” pentru institutiile financiar-bancare (I)

Market Watch, Aprilie 2009 – Nr. 114
Poate functiona o institutie financiar-bancara fara o solutie integrata de Document management? Probabil ca da, insa, conform specialistilor, numarul si calitatea serviciilor oferite s-ar situa undeva la nivelul anilor ’50-’60. Ceea ce, la ora actuala, ar insemna un nivel de eficienta foarte scazut si dificultati in pastrarea clientilor si a atragerii altora noi.

Cum este mai bine sa procedam pe fondul crizei financiare: cutting costs sau saving costs?

Market Watch, Februarie 2009 – Nr. 112
Criza economica actuala determina companiile sa-si schimbe strategia: se redirectioneaza politica de management, sunt minimizate cheltuielile, se fac restructurari de personal. Pe de alta parte, orice manager de companie, indiferent de perioada, vrea sa-si vanda produsele, sa aiba clienti, sa faca profit, practic sa isi dezvolte afacerea in care a investit.

DocPlus®, solutia care da un plus de valoare colaborarii

DM Watch – Supliment Market Watch, Editia 2008
Cand perspectivele cresterii organice se reduc, atentia companiilor se indreapta spre productivitate, o alta cale pentru cresterea profitului. Pentru companiile care se focalizeaza pe cresterea productivitatii, FivePlus®Solutions a dezvoltat o suita de aplicatii care optimizeaza circulatia interna o informatiei si care permit colaborarea eficienta intre angajati pentru exploatarea oricarei oportunitati.