8 iulie 2009

In cateva cuvinte, standardul de tip ISO spune: sa scrii ceea ce faci si sa faci ceea ce scrii.

Am scris, prin stabilirea cerintelor pentru sistemul de management al calitatii si printr-un efort depus de catre toti angajatii FivePlus® pentru realizarea intregii documentatii. Facem si vom face, pentru a furniza in mod constant un serviciu de inalta calitate, in conformitate atat cu cerintele cat si asteptarile partenerilor, pentru cresterea nivelului de satisfactie al acestora.

„Pentru echipa FivePlus®, calitatea este o rezultanta a capabilitatilor profesionale combinata cu experienta acumulata si transferata in metodologiile de lucru, procesele si procedurile aplicate in toate procesele interne de marketing, vanzari, proiectare, dezvoltare a aplicatiilor software sau de furnizare a serviciilor specializate. Suntem convinsi ca certificarea Sistemului de Management al Calitatii este doar inceputul, proband in activitatile de zi cu zi satisfacerea si onorarea cu servicii de calitate a clientilor nostri. Certificarea obtinuta, precum si imbunatatirea continua a sistemului, contribuie la sporirea increderii partenerilor fata de serviciile furnizate, ceea ce constituie sursa succesului companiei FivePlus, subliniaza Alin Nita, Director General FivePlus®Solutions.

FivePlus® este preocupata permanent de domeniul managementul informatiilor/documentelor, avand o serie de solutii software sub brandul DocPlus® care contribuie la tinerea sub control a documentelor sistemului calitatii, eficient si intr-un mod structurat. Mai mult, una din solutiile oferite, DocPlus® SMIC, ofera un cadru centralizat pentru un management eficient al proceselor Sistemului Integrat de Management al Calitatii, documente in vigoare, normative aplicate, zona de audit, imbunatatirea sistemului calitatii prin controlul actiunilor etc.

Despre FivePlus® Solutions

FivePlus® Solutions este o companie romaneasca specializata in dezvoltarea si implementarea de solutii pentru managementul documentelor si informatiilor, invatamant la distanta de tip eLearning, aplicatii web complexe si servicii pe tehnologii IBM. Infiintata in 2006 de o echipa de profesionisti cu peste 10 ani de experienta in dezvoltarea de solutii colaborative, FivePlus® Solutions este IBM Advanced Business Partner si detine mai multe certificari privind competentele si expertiza pe tehnologii IBM.

Pentru detalii suplimentare contactati:

Marius Ciurea
Business Development Manager

adresa Str. Popa Savu nr. 44, Sector 1, 011434 Bucuresti, ROMANIA
tel. +40 31-805.42.55, +40 31-805.42.56
fax +40 21-222.45.62
web www.fiveplus.ro, www.docplus.ro