DM Watch – Supliment Market Watch, Editia 2008

Cand perspectivele cresterii organice se reduc, atentia companiilor se indreapta spre productivitate, o alta cale pentru cresterea profitului. Pentru companiile care se focalizeaza pe cresterea productivitatii, FivePlus®Solutions a dezvoltat o suita de aplicatii care optimizeaza circulatia interna o informatiei si care permit colaborarea eficienta intre angajati pentru exploatarea oricarei oportunitati.

Alin Nita, General Manager - FivePlus Solutions    Document Management este, in primul rand, o filozofie care intareste cultura organizatiei, sudeaza si simplifica relatiile umane, imbunatateste spiritul de echipa. stim ca scopul major al fiecarui plan de investitie este acela de a pune in balanta costurile si beneficiile rezultate pentru a creste nivelul profitului si a afla dacs investitia isi atinge obiectivele, astfel incat sa justifice costurile. Am analizat aceasta zona aparent greu masurabila si concluzia este ca o organizatie de nivel mediu poate economisi zeci de mii de EURO prin implementarea unor astfel de solutii de comunicare si management de documente. Daca acesti bani nu se economisesc, se transforma in costuri pentru organizatie. Discutam cu clientii nostri acest subiect si construim impreuna un ROI. Daca ne referim numai la o parte din analizele pe care le abordeaza un ROI, pe care orice manager ar trebui sa le faca, putem afirma ca prin introducerea unor astfel de solutii, banii au fost investiti cu folos, iar beneficiile intoarse sunt clare si… imediate.Alin Nita, Director General FivePlus® Solutions.

In esenta, suita DocPlus® este un instrument de automatizare a proceselor de business dintr-o companie in urma caruia angajatii castiga timp la regasirea datelor si acuratete in luarea deciziilor. Valoarea reala a unei companii sta in modul unic in care aceasta integreaza angajatii cu procesele de afaceri si cu tehnologia intr-o combinatie eficienta de comunicare, colaborare si coordonare. In termeni de activitati concrete aceasta inseamna: comunicare rapida cu personalul sau cu punctele de lucru, organizarea si planificarea task-urilor, distributia eficienta a informatiilor, viteza de reactie si raspuns, regasirea rapida a informatiilor si accesul instant la rapoarte specifice dar si colaborarea, distributia sarcinilor si urmarirea acestora.

Solutiile FivePlus® sunt proiectate pentru a asigura suportul pentru cresterea eficientei, a productivitatii, a profitabilitatii, imbunatatirea comunicarii in cadrul echipelor de lucru, reducerea costurilor administrative, oferind mediul adecvat pentru distributia informatiilor si ideilor.

Prin DocPlus® se urmareste acoperirea principalelor beneficii ale solutiilor pentru managementul documentelor:

  • crearea unui mediu de lucru standardizat care sa sustina accelerarea proceselor interne ale organizatiei;
  • integrarea capabilitatilor de mesagerie electronica si comunicare in timp real pentru colaborare eficienta in interiorul organizatiei, precum si in exterior, cu alte entitati;
  • manipularea usoara a documentelor si accesul rapid la informatie pentru cresterea productivitatii – adaugare continut, regasire, distributie informatii, procesare;
  • disponibilitatea informatiei, oferind un grad ridicat de securitate si confidentialitate;
  • canalizarea organizatiei spre activitatea de baza, reducand timpii morti, costurile de manipulare a informatiei, a cheltuielilor administrative;
  • imbunatatirea controlului asupra activitatii pentru o comunicare eficienta, reducerea timpilor de rezolvare a sarcinilor;
  • obtinerea de rapoarte detaliate din aplicatii: date clienti, istoricul organizatiei cu acestia, evidenta contractelor, stadiul oportunitatilor, sarcinile nerezolvate, acces la dosarul de personal, documentele sistemului calitatii, planul si rapoartele de audit, deciziile si comunicarile interne, informatii utile etc.

Arhitectura DocPlusSuita DocPlus® este modulara, disponibila intr-o varianta de licentiere Basic, la care se poate adauga una sau mai multe aplicatii din zona Enterprise.

FivePlus® este partener IBM si este specializata in dezvoltarea si implementarea de solutii pentru managementul documentelor si informatiilor.

Impreuna cu parteneri speciali, precum MB Distribution, FivePlus® furnizeaza toata infrastructura si serviciile necesare unei solutii complete DocPlus®.

adresaStr. Popa Savu nr. 44, Sector 1, 011434 Bucuresti, ROMANIA
tel.+40 31-805.42.55
fax+40 21-222.45.62
webwww.fiveplus.ro, www.docplus.ro