banner parteneriate fiveplus

IBM

ibm-logoCompania IBM este cel mai mare furnizor IT din lume, cea mai inovativă companie la nivel mondial. În ultimii 15 ani IBM a înregistrat mai multe brevete decât oricare altă companie pentru invenţiile sale tehnologice. Ca lider IT, soluţiile şi serviciile IBM pătrund în toate domeniile: servicii financiare, sănătate, guvern, automobile, telecomunicaţii, educaţie. Diversitatea şi aria largă de acoperire a portofoliului – hardware, software, servicii, cercetare, finanţare şi tehnologie – diferenţiază în mod unic IBM de celelalte companii din industria IT.

logo-ibm-business-partnerFivePlus este partener autorizat IBM, pregatita sa raspunda nevoilor unei baze extinse de clienţi, principala arie de competente este legat de software-ul IBM Collaboration Solutions.

Este un privilegiu, de 10 ani ne pastram statutul de Advanced Business Partner ceea ce presupune un set de certificari tehnice si de business, competente dovedite, proiecte de succes.

Tehnologia Lotus face parte din suita de solutii Collaboration Solutions, le permite persoanelor conectarea, colaborarea şi inovarea. Prin aceasta platformă de afaceri sociale se creaza o forţă de muncă mai inteligentă şi experienţe de utilizator excepţionale.

Aria de expertiza pe tehnologia Lotus este vasta, de la administrarea serverelor Lotus Domino, dezvoltare de aplicatii, suport tehnic la licentiere.

Detinem statutul de partener Lotus in Romania, avem produse certificate pe aceasta tehnologie (DocPlus), contribuim cu studii de caz la experientele IBM, suntem pregatiti sa facem fata oricaror provocari.

Solutia proprie DocPlus este dezvoltata pe tehnologie IBM Lotus si poate fi vazuta ca o solutie la cheie, integrata, care acopera multe din nevoile de organizare ale unei companii (sistem de mesagerie, calendar, aplicatii care includ fluxuri de aprobare pentru diferite documente interne, aplicatii care gestioneaza documente specifice – Registratura, Contracte, Document de proiect, Biblioteci tehnice sau tematice etc., mergand pana la acoperirea cu aplicatii specifice mai simple sau complexe).

Aveti un business la care doriti sa vedeti rezultatele in cel mai scurt timp? Este implementata aceasta tehnologie, Lotus, in organizatie si aveti nevoie de suport sau extinderea acesteia?

Pentru informatii suplimentare contactati specialistii FivePlus.

Software

Solutiile bazate pe tehnologia Lotus ofera o experienta completa utilizatorilor, este o solutie ca se poate implementa „la cheie”, ofera un mediu unitar de lucru si faciliteaza comunicarea si colaborarea in organizatie.

notes

IBM Lotus Notes
Client pentru mesagerie electronica, planificare si colaborare, precum si accesul la baze de date si aplicatii.

 

inotes

IBM iNotes
Client web pentru acces la serviciile oferite de Lotus Domino (mesagerie electronica, aplicatii colaborative).

 

traveler

IBM Lotus Traveler
Software-ul acceseaza emailul, calendarul si contacte de pe o variata gama de echipamente mobile si table

lotus-domino-mare

IBM Lotus Domino
Server pentru mesagerie, colaborare si lucrul cu baze de date.

 

sametime-mmare

IBM Sametime
Solutie pentru comunicare in timp real si realizarea de conferinte web.

 

connections-mare

IBM Lotus Connections
permite să utilizaţi cunoştinţele colective ale organizaţiei, partenerilor şi clienţilor prin construirea dinamică de noi conexiuni între oameni, între experienţele lor şi între task-urile pe care le execută.

Sunt mult mai multe produse care acopera nevoi specifice. Experientele se pot dezvolta in varianta cloud. Exista un program de finantare pentru investitie. Companiile de tip IMM pot beneficia de preturi speciale prin tipuri de licentiere dedicate lor.

Link partener: https://www-01.ibm.com/software/ro/lotus/