banner-docplus-ro

Evidenta Contractelor

Descrierea aplicatiei DocPlus Evidenta Contractelor

DocPlus® Evidenta Contractelor permite inregistrarea, evidenta, regasirea si urmarirea informatiilor referitoare la contractele companiei.
Aplicatia Docplus Evidenta Contractelor este un instrument util atat departamentului economic cat mai ales managementului companiei si echipelor de vanzari.
Se integreaza nativ cu alte module DocPlus® Basic si aplicatii DocPlus® Enterprise. Un exemplu elocvent il constituie integrarea cu modulul Agenda Contacte pentru utilizarea aceleiasi baze centralizate a companiei si aplicatia de CRM Proiecte si Oportunitati pentru extragerea datelor necesare la crearea fiselor de contract.

Aplicatia Docplus Evidenta Contractelor ofera posibilitatea urmaririi datelor specifice contractelor – data semnarii, termenul de executie, valoare, fisiere atasate la contract si acte aditionale, echipa de proiect (daca este cazul), datele de facturare si de plata, cheltuielile aferente, precum si evidentierea profitabilitatii contractului.

Informatii necesare derularii si urmaririi contractelor sunt disponibile imediat prin accesarea fiselor de contract sau a rapoartelor specifice. Anumite configurari permit trimiterea automata de atentionari din aplicatie cu privire la termene de plata sau termene de facturare, la termene de executie sau alte informatii critice pentru derularea contractelor, informatii care sunt utile departamentelor implicate.

Veniturile si cheltuielile fiecarui contract sunt gestionate pentru a oferi un tablou de bord cu privire la profitabilitate, managementul avand in permanenta la dispozitie informatiile necesare pentru luarea deciziilor cu privire la fiecare contract sau cum s-a finalizat proiectul din punct de vedere financiar.

Fiecare persoana autorizata si implicata in exploatarea informatiilor din aplicatie poate analiza rapoartele care prezinta interes prin prisma activitatii – cei care coordoneaza un proiect, cei care au relatia cu furnizorii, managementul sau departamentele specializate pentru a evalua cum s-au derulat proiectele sau care este profitabilitatea proiectului/contractului.

Timpul pierdut pentru regasirea contractelor si a informatiilor necesare derularii contractelor este eliminat prin acces imediat al persoanelor care deruleaza contractele la informatia existenta in aplicatie.

Un element esential al modulului de contacte il reprezinta posibilitatea de lucru off-line, care permite acces la informatie din orice locatie, utilitate dovedita mai ales in negocieri sau atunci cand derularea contractului impune consultarea imediata a anumitor aspecte.

Beneficiile aplicatiei DocPlus Evidenta Contractelor

  • Asigura inregistrarea si evidentierea contractelor companiei pe categorii: beneficiari, furnizori
  • Asigura alocarea automata a numerelor de contract
  • Permite urmarirea datelor principale din contract: obiect, data semnare, termen de executie, acte aditionale, stadiu, valori in unitati monetare si de referinta, responsabili si echipa de proiect, termene de garantie
  • Permite introducerea veniturilor si a cheltuielilor aferente unui contract si previzionarea acestora pe toata durata contractului: data facturarii, a incasarii, a platii
  • Ofera posibilitatea gestiunii contractelor si a actelor aditionale in forma electronica, precum si a altor documente utile desfasurarii proiectului
  • Pune la dispozitie un centralizator al informatiilor financiare referitoare la fiecare contract (venituri, cheltuieli, profitabilitate, sume ramase de plata)
  • Transmiterea automata de notificari la apropierea termenului de facturare sau finalizare a contractului
  • Ofera rapoarte detaliate dupa criterii diverse: numar contract, beneficiar, stare (derulare, finalizat), responsabil, tip contract; realizeaza o imagine completa asupra situatiei platilor
  • Pune la dispozitie un tablou de bord cu evidentierea facturilor care trebuie emise sau incasate in diferite perioade de timp, realizand o previzionare eficienta a cash-flowului
FivePlus® este partener IBM (IBM Advanced Business Partner), specializat in implementarea de solutii pentru managementul documentelor, aplicatii colaborative, mesagerie electronica si invatamant la distanta – eLearning.