banner-docplus-ro

Avizier

Descrierea aplicatiei DocPlus Avizier

DocPlus® Avizier centralizeaza informatii generale, utile pentru orice persoana din cadrul organizatiei sau in versiunea extinsa, utile clientilor, partenerilor sau cetatenilor care intra in contact cu organizatia.

Aplicatia DocPlus Avizier reprezinta un mod simplu si eficient de a pune la dispozitia angajatilor informatii diverse, informatii specifice cum ar fi modificari in legislatie (pentru departamentul contabil sau cel juridic), oferte la diferite servicii specializate sau deplasari, comunicate/articole mass-media (referitoare la industria din care face parte sau la concurenta) sau alte informatii care daca nu sunt cunoscute la timp pot influenta negativ derularea proceselor interne ale organizatiei.

O varianta extinsa a aplicatiei, DocPlus® Avizier Extern, poate fi utilizata pentru afisarea de informatii catre clienti, parteneri sau cetateni in spatii de tip sala de asteptare, secretariat, spatii de trecere.
Informatiile sunt afisate de preferat pe un ecran LCD de dimensiuni mai mari, amplasat intr-un spatiu comun, intens circulat.
Informatiile sunt oferite, atat sub forma de text care se deruleaza pe benzi orizontale/verticale, cat si sub forma de imagini de prezentare.

Beneficiile aplicatiei DocPlus Avizier

  • Asigura introducerea rapida a documentelor si a informatiilor de interes pentru intreg personalul
  • Permite clasificarea documentelor si a informatiilor pe categorii, astfel incat sa poata fi regasite rapid dupa anumite criterii
  • Reduce costurile asociate cu distributia unor documente informative
FivePlus® este partener IBM (IBM Advanced Business Partner), specializat in implementarea de solutii pentru managementul documentelor, aplicatii colaborative, mesagerie electronica si invatamant la distanta – eLearning.